ΤΕΝΙΣ

Η Λένα θέλει διαμάντια

Η Λένα θέλει διαμάντια
Μορεσμό-διαμαντένια ρακέτα

Η Λένα Δανιηλίδου διαγωνίζεται και φέτος στο "διαμαντένιο" τουρνουά της Αμβέρσας

Η Νο1 Ελληνίδα τενίστρια αγωνίζεται για μία ακόμη χρονιά στο τουρνουά "Proximus Diamond Games", η ημερομηνία διεξαγωγής του οποίου μεταφέρθηκε φέτος για την αρχή της σεζόν.
Η 36η τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης συμμετέχει σε απλό και διπλό (μαζί με την Γιασμίν Βέερ) φέτος στην Αμβέρσα και στον πρώτο γύρο έχει πολύ δύσκολη αποστολή, μιας και αντιμετωπίζει το Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης, Ρωσίδα Άννα Τσακβετάτζε.

Δύο είναι τα κεντρικά πρόσωπα του τουρνουά, η Κιμ Κλάιστερς και η Αμελί Μορεσμό. Η πρώτη αγωνίζεται για τελευταία φορά μπροστά στους συμπατριώτες της, οι οποίοι για να την τιμήσουν, πραγματοποιούν έκθεση με τα τρόπαια και προσωπικά της αντικείμενα στις εγκαταστάσεις που φιλοξενούν τους αγώνες.

Όσο για τη Μορεσμό, η Γαλλίδα γνωρίζει ότι αυτό το τουρνουά πρέπει να το κερδίσει, αφού η πρώτη θέση θα της στείλει τη διαμαντένια ρακέτα στο σπίτι.

Η 28χρονη τενίστρια μπορεί να συμπληρώσει τρεις νίκες (2005, 2006) φέτος και να συμπληρώσει τον "μαγικό" αριθμό κατακτήσεων, που θα της χαρίσει ένα απίστευτο δώρο, την αυθεντική διαμαντένια ρακέτα.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ