ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Η Μαρία Σάκκαρη κρατάει στα χέρια της την πρόκριση στα WTA Finals

Η Μαρία Σάκκαρη με τον αγώνα απέναντι στην Έμμα Ραντουκάνου στο US Open.
Η Μαρία Σάκκαρη με τον αγώνα απέναντι στην Έμμα Ραντουκάνου © 2021 ELISE AMENDOLA/ASSOCIATED PRESS

Η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να προκριθεί στους φετινούς τελικούς της WTA από αυτή την εβδομάδα, καθώς εξαρτάται μόνο απ' τις δικές της επιδόσεις στο 1000άρι τουρνουά του Indian Wells.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί στο 1000αρι τουρνουά του Indian Wells και ανεξαρτήτων αποτελεσμάτων των υπόλοιπων διεκδικητριών, μπορεί να εξασφαλίσει την παρουσία της στη Γουαδαλαχάρα, μόνο από τις δικές της επιδόσεις.

Τι σημαίνει αυτό ; Η 25χρονη τενίστρια, χρειάζεται τέσσερις νίκες στην Καλιφόρνια και αυτομάτως, με την παρουσία της στα ημιτελικά του Indian Wells, θα "κλειδώσει" τη θέση της στους τελικούς της WTA.

Προφανώς, δεν είναι το πιο απλό σενάριο, όμως με την παρούσα αγωνιστική κατάστασή της, η Μαρία μπορεί να φτάσει πολύ μακριά στο IW, εκμεταλλευόμενη και τις απουσίες μερικών εκ των κορυφαίων της κατάταξης.

Άσλεϊ Μπάρτι και Αρίνα Σαμπαλένκα δεν θα αγωνιστούν στην έρημο, οπότε και η Σάκκαρη είναι στο Νο7 του ταμπλό.

Ακόμη κι αν δεν τα καταφέρει από το Indian Wells πάντως, σίγουρα έχει αυξημένες πιθανότητες να κόψει το νήμα των τελικών τις επόμενες εβδομάδες και να ακολουθήσει τις Μπάρτι, Σαμπαλένκα, Κρεϊτσίκοβα και Πλίσκοβα, στο Μεξικό.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ