ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Η μητέρα του Τσιτσιπά μίλησε για τον Στέφανο και την Μπαντόσα: "Μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι η σχέση τους"

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα μαζί στη Μαγιόρκα ενόψει του Wimbledon
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα μαζί στη Μαγιόρκα ενόψει του Wimbledon INSTAGRAM: TSITSIDOSA

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε για όλους και για όλα για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Αναφέρθηκε στην οικογένειά τους και στην Πάουλα Μπαντόσα, μεταξύ άλλων.

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε για όλους και για όλα για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, η Τζούλια αναφέρθηκε στον γιο της, στην επαγγελματική του πορεία και στα θέματα που αντιμετωπίζει ο τενίστας με τον πατέρα του αναφορικά με το τένις στην εκπομπή του ANT1, "Πρωϊνό".

Έπειτα αναφέρθηκε στην οικογένειά τους, την οποία δεν χαρακτήρισε ιδιαίτερα δεμένη μεταξύ της.

Τέλος δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί στην σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα, την οποία χαρακτήρισε ως άτομο με χαμηλή αυτοπεποίθηση.

"Τον ακολουθώ. Είμαι στο Παρίσι. Πηγαίνω στα ματς του. Είδα τους αγώνες των διπλών. Πηγαίνω στις προπονήσεις του."

Αναφορικά με το εάν του δίνει συμβουλές στη διάρκεια των προπονήσεων ανέφερε "Ναι έχω το νόημά μου και ναι, κάποιες φορές ακούει".

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο σχόλιο της δημοσιογράφου ότι αποτελούν μία πολύ δεμένη οικογένεια: "Δεν θα το έλεγα. Έχουμε πολλά μέλη στην οικογένεια, δεν είναι μόνο τα παιδιά μου. Είναι τα παιδιά από την πλευρά του Απόστολου και από τη δική μου πλευρά. Δεν θα έλεγα ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά."

Όταν ρωτήθηκε για το πως είναι ο Στέφανος σαν γιος είπε: "Μπορεί να 'ναι απρόβλεπτος σε μερικές αποφάσεις που παίρνει. Αλλά είναι καλός μαθητής, μαθαίνει γρήγορα και με εμένα και με τους συγγενείς μου είναι πολύ καλός. Μερικές φορές έχει θέματα με τον μπαμπά του αλλά συνήθως έχουν να κάνουν με το τένις. Στην ζωή είναι πολύ, πολύ καλύτερα."

Σχετικά με την επανένωση με την Πάουλα Μπαντόσα ανέφερε: "Είναι μία απόφαση που έχει παρθεί. Κανείς δεν ρώτησε την άποψή μου και για την ακρίβεια δεν είχα κάποια άποψη. Όταν ήταν μαζί δεν είδα την Πάουλα ποτέ να παίζει τένις, οπότε μερικές φορές αυτά... συμβαίνουν... Αλλά από τον καιρό που την γνωρίζω ήταν πολύ καλή απέναντί μου.

Ένα κορίτσι που δεν είναι ένα άτομο με πολύ αυτοπεποίθηση, αν και μερικές φορές δίνει αυτήν την εντύπωση. Επίσης, χρειάζεται μεγάλη στήριξη και πρέπει να μάθει πράγματα, να έχει εμπειρίες. Οπότε με τα καλά και τα κακά είμαι μαζί τους, γιατί είναι νέοι.

Δεν είναι μόνο το τένις και οι σχέσεις. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν από πίσω. Πρέπει να τους στηρίζεις και όταν χρειάζονται την στήριξή μου, θα είμαι πάντα εκεί για εκείνους."

Απάντησε ακόμα και για το εάν τον βλέπει ερωτευμένο: "Αν είναι ερωτευμένος; Είναι μία δύσκολη συνθήκη, είναι στην ίδια δουλειά, που τους κάνει να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον καλύτερα, αλλά τα μεγάλα διαστήματα σε απόσταση που τους κάνουν να νιώθουν μοναξιά και ανασφάλεια και πολλά άλλα πράγματα. Οπότε μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η σχέση."

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΠΑΟΥΛΑ ΜΠΑΝΤΟΣΑ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ