ΤΕΝΙΣ

Η νέα "καυτή" Λατίνα μούσα του τένις!

Η νέα "καυτή" Λατίνα μούσα του τένις!
kentriki1_2009_8_7_17_53_3

Διάσημος και εκτός... Ιταλίας έγινε ο τενίστας Σιμόνε Μπολέλι, με το γάμο του με το σέξι μοντέλο, Χ.Φλέιτας (photos)!

Από την περασμένη Τετάρτη όμως (5/8) είναι από τις πλέον γνώριμες φιγούρες στην "bel paese" (και όχι μόνο) καθώς αποφάσισε να νυμφευτεί με πολιτικό γάμο, την Χιμένα Φλέιτας, το 29χρονο "εκρηκτικό" μοντέλο από την Ουρουγουάη, που είναι ήδη διάσημη στην πατρίδα της έχοντας διαφημίσει εσώρουχα και μαγιό.
Το εντυπωσιακό είναι πως η αναγγελία του γάμου τους έγινε από την Λατίνα μοντέλο μέσω μηνύματος στο προφίλ της στο Facebook την αμέσως προηγούμενη ημέρα ("Στις 5 Αυγούστου εγώ και ο Σιμόνε παντρευόμαστε", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα), καθώς μέχρι τότε ουδείς είχε αντιληφθεί το μεταξύ τους ειδύλλιο.

Και αυτό γιατί ενώ εκείνη είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της σε αγώνα του Μπολέλι (ένα τουρνουά Masters) τον περασμένο Απρίλιο, φρόντισε να μην "κινήσει τις υποψίες" των παπαράτσι, με τον Ιταλό τενίστα και το μοντέλο από την Ουρουγουάη να ρίχνουν τη... βόμβα του γάμου τους μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού.

Όσο για τους φανς (πλέον) του Μπολέλι που ενδεχομένως να θέλουν να πληροφορηθούν για τον τόπο προορισμό του ζεύγους για το "μήνα του μέλιτος", δεν χάνουν τίποτα να "παρακολουθούν" το προφίλ της Χιμένα Φλέιτας. Ίσως από εκεί μάθουν την απάντηση...

Photostory:



Κάντε κλικ να δείτε και άλλες φωτογραφίες.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ