ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Η Ολυμπία Κρασαγάκη μιλά για την εμπειρία της με τον Στέφανο Τσιτσιπά

Η Ολυμπία Κρασαγάκη στην εκπομπή της ΕΡΤ μιλά για τον Στέφανο Τσιτσιπά
Η Ολυμπία Κρασαγάκη στην εκπομπή της ΕΡΤ μιλά για τον Στέφανο Τσιτσιπά PRINT SCREEN GLOMEX

Η γνωστή Ελληνίδα φωτογράφος, Ολυμπία Κρασαγάκη, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ Studio 4 για τη συνεργασία που είχε με τον Στέφανο Τσιτσιπά στη διάρκεια της φωτογράφισης για την αποκλειστική συνέντευξή του στο SPORT24 τον περασμένο Δεκέμβριο.

Παράλληλα με τη μεγάλη και αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο SPO2T24 και στον Βασίλη Σκουντή τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Έλληνας τενίστας φωτογραφήθηκε από την Ολυμπία Κρασαγάκη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η φημισμένη φωτογράφος μίλησε στην καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ, Studio 4, για τη συνεργασία της με πολλούς διάσημους, κάνοντας αναφορά μεταξύ άλλων και στον Τσιτσιπά.

"Τον φωτογράφισα πρόσφατα. Είχαμε κατέβει στην Κρήτη. Ο Στέφανος με εξέπληξε ευχάριστα, γιατί καταρχήν είναι ένα νέο παιδί, πάρα πολύ ευγενικός και επαγγελματίας.

Είναι πολύ άνετος, γιατί ο ίδιος ασχολείται με τη φωτογραφία, τη σκηνοθεσία και κοίταζε τη φωτογραφική μηχανή έχω, αλλά με έναν πάρα πολύ ωραίο τρόπο. Γιατί υπάρχουν κι άλλοι που ασχολούνται με τη φωτογραφία και είναι λίγο πιο πιεστικοί", ανέφερε χαρακτηριστικά η Ολυμπία Κρασαγάκη.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ