US OPEN

Η Παπαμιχαήλ ξεκίνησε με νίκη στο US Open

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ © 2022 EUGENE HOSHIKO / AP IMAGES

Με το δεξί ξεκίνησε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο US Open νικώντας με 2-1 σετ (6-4, 2-6, 6-1) την Αμερικανίδα Λουίζα Τσιρίκο και προκρίθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του US Open για τρίτη φορά στην καριέρα της εξασφάλισε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 2-1 σετ (6-4, 2-6, 6-1) απέναντι στην Λουίζα Τσιρίκο από τις ΗΠΑ έπειτα από μια ώρα και 52 λεπτά.

Η 31χρονη προηγήθηκε δύο φορές με break στο ξεκίνημα όμως η Αμερικανίδα απάντησε και στις δύο περιπτώσεις. Η Παπαμιχαήλ έκλεισε όμως το πρώτο σετ με νέο break, το οποίο ακολούθησε hold με love game. Η Τσιρίκο απάντησε με δύο break στο δεύτερο σετ και έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε σε τρίτο σετ.

Εκεί η Παπαμιχαήλ ήταν εμφανώς ανώτερη και με τρία break (1-0, 4-1, 6-1) πήρε τη νίκη και την πρόκριση για τον επόμενο γύρο όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Αλίσια Παρκς από τις ΗΠΑ, η οποία νίκησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) την Ισπανίδα Λέιρε Ρομέρο Γκορμάθ.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ολοκλήρωσε τον πρώτο της αγώνα στο US Open περνώντας το 62% των πρώτων service, κερδίζοντας το 66% των πόντων με επίδοση 27/41 και το 56% στο δεύτερο με 14/25. Ήταν όμως και εξαιρετική στις ευκαιρίες για break έχοντας 6/8 break-points.

TAGS US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ