WTA

Η Παβλιουτσένκοβα βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Η Αναστασία Παβλιουτσένκοβα στον τελικό του Γαλλικού Όπεν
Η Αναστασία Παβλιουτσένκοβα στον τελικό του Γαλλικού Όπεν 2021 THIBAULT CAMUS/ ASSOCIATED PRESS

Αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού στους αθλητές που έχουν φτάσει στην Αυστραλία με την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα να είναι το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα.

Ακόμα ένα όνομα αθλητή προστέθηκε στη λίστα όσων έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό. Πρόκειται για την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.

Το Νο11 της Παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται στην Αυστραλία για την έναρξη της σεζόν, ωστόσο στα προγραμματισμένα τεστ που έγιναν σε όσους έφτασαν στη χώρα βρέθηκε θετική στον Covid-19.

Η 30χρονη Ρωσίδα σε ανάρτησή της ανέφερε: "Είχα εμβολιαστεί πλήρως και έκανε την προετοιμασία μου στο Ντουμπάι. Ωστόσο ζούμε σε μία δύσκολη και απρόβλεπτη περίοδο. Αυτή τη στιγμή είμαι απομονωμένη σε ένα ειδικό ξενοδοχείο και ακολουθώ όλα τα πρωτόκολλα κάτω υπό την επίβλεψη των γιατρών.

Τώρα είναι σημαντικό να φροντίσουμε τη δική μας υγεία, αλλά και αυτή των άλλων. Θα επιστρέψω στα κορτ όταν αυτό θα είναι ασφαλές".

Το θετικό για την Ρωσίδα είναι ότι έχει κάποιες μέρες μπροστά της για να προλάβει να αγωνιστεί στο Australian Open εφόσον όλα πάνε καλά για εκείνη.

TAGS WTA AUSTRALIAN OPEN ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ