ΤΕΝΙΣ

"Iσπανικά" κοπλιμέντα

"Iσπανικά" κοπλιμέντα
Φέντερερ-Ναδάλ

Ο Ραφαέλ Ναδάλ μεταξύ Ρότζερ Φέντερερ και Πιτ Σάμπρας επιλέγει τον πρώτο

Κι όμως είναι και αυτό προέρχεται από τα λόγια του δεύτερου κορυφαίου σύγχρονου τενίστα, Ραφαέλ Ναδάλ, που γνωρίζει καλά ότι όταν είναι μεγάλος ο πρώτος, κάτι περισσεύει και για τον επόμενο.
Ο Ναδάλ λοιπόν, τον οποίο ορισμένα γραφεία στοιχημάτων θεωρούν φαβορί για την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν (αν και μετά την πρώτη ήττα θα πρέπει να έχουν δεύτερες σκέψεις).

" Για μένα ο καλύτερος παίκτης είναι ο Φέντερερ. Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο παίκτη, έχει όλα τα χτυπήματα, οπότε ναι είναι ο καλύτερος για μένα", ανέφερε ο Ναδάλ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για να συμπληρώσει:

" Στο τέλος θα φανεί από το πόσα Grand Slam θα έχει κερδίσει ο καθένας (ο Σάμπρας σταμάτησε στα 14), αλλά για μένα η ιστορία πρέπει να δει και πέρα από αυτά. Ο Φέντερερ έχει εννέα τίτλους Grand Slam και έχει μαζέψει 8.300 βαθμούς, ο Σάμπρας όταν ήταν Νο1 είχε κοντά στους 5.000. Οπότε (ο Φέντερερ) έχει περισσότερους πόντους από τον Σάμπρας".

Ο Ναδάλ είναι ο μοναδικός τενίστας που έχει μεγαλύτερο ποσοστό νικών από τον Φέντερερ στα μεταξύ τους παιχνίδια, ρωτήθηκε ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας του.

" Δεν ξέρω κανένα μυστικό. Όταν μπαίνω το κορτ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο και αυτό είναι. Δεν υπάρχουν μυστικά".











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ