ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Ήττα για τα αδέλφια Τσιτσιπά στο Lyon Open

Οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς
Οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς EUROKINISSI

Την ήττα με 2-0 σετ γνώρισαν τα αδέλφια Τσιτσιπά στη Λιόν, σημειώνοντας έτσι την τέταρτη διαδοχική τους ήττα στα διπλά.

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς γνώρισαν την τέταρτη διαδοχική ήττα στα διπλά, χάνοντας από τους Αυστραλούς Μάθιου Έμπντεν και Τζον-Πάτρικ Σμιθ με 7-6(3), 6-3 για τον πρώτο γύρο του Open της Λιόν.

Τα αδέλφια Τσιτσιπά δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις στο εξαιρετικό σερβίς των Αυστραλών, οι οποίοι στο δεύτερο ειδικά σετ έχασαν μόλις έναν πόντο στο πρώτο τους σερβίς (14/15) κι αυτόν στο τέλος του αγώνα, ενώ συνολικά παραχώρησαν 14 στους 12 στο πρώτο σετ.

Το ελληνικό δίδυμο κατάφερε να βγάλει αντίδραση μόνο στο πρώτο σετ, όπου είχε και το μοναδικό μπρέικ-πόιντ, λυγίζοντας στο τάι-μπρέικ με 7-3.

Το κλειδί στο δεύτερο σετ ήταν αναμφίβολα το έκτο και έβδομο γκέιμ όπου οι Αυστραλοί κατάφεραν να βρουν μπρέικ από 30/0 και παίρνοντας οκτώ σερί πόντους μετέτρεψαν το 3-2 σε 5-2.

Τα αδέλφια Τσιτσιπά κατάφεραν να μειώσουν σε 5-3 με τους τελευταίους πόντους να παίζοντας κάτω από δυνατή βροχή, ενώ λίγο αργότερα όταν τα δύο ζευγάρια επέστρεψαν στο κορτ, Έμπντεν και Σμιθ έκλεισαν το παιχνίδι παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Πηγή: Tennis24

Photo credits: AP Gregorio Borgia/Associated Press

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ