WIMBLEDON

Κασάτκινα - Μπαντόσα 1-2: Ξέσπασε σε κλάματα μετά την πρόκριση στις "16" του Wimbledon

Η Πάουλα Μπαντόσα βάζει τα κλάματα μετά την πρόκριση στις "16" του Wimbledon
Η Πάουλα Μπαντόσα βάζει τα κλάματα μετά την πρόκριση στις "16" του Wimbledon

Η Πάουλα Μπαντόσα κατάφερε να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Ντάρια Κασάκτινα και 3-0 σετ μετά από 2 ώρες και 52 λεπτά, πήρε την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Wimbledon για 3η φορά στην καριέρα της, ξεσπώντας σε κλάματα.

Χρειάστηκε ένα εκπληκτικό φινάλε στο 3ο set για να κλείσει το ματς η Πάουλα Μπαντόσα και να μετατρέψει το 2-4 σε 6-4, με την Ισπανίδα να φτάνει σε μια μεγάλη νίκη απέναντι στη φορμαρισμένη Ντάρια Κασάκτινα.

Μετά από 2 ώρες και 52 λεπτά η Μπαντόσα προκρίθηκε στις "16" του Wimbledon για 3η φορά στην καριέρα της, με την Ισπανίδα τενίστρια να ξεσπάει σε κλάματα μετά το τέλος του αγώνα.

Η 26χρονη ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 44 winners, έναντι 29 της Ρωσίδας, ενώ υπέπεσε σε 57 αβίαστα λάθη, με την Κασάκτινα να έχει 38, σε ένα ματς όπου η Μπαντόσα είχε 4/18 break-points, ενώ η Νο14 του ταμπλό είχε 4/12.

Στον επόμενο γύρο θα παίξει είτε με τη Νταγιάνα Γιαστρέμσκα, είτε με την Ντόνα Βέκιτς, ενώ σε περίπτωση που περάσει στα προημιτελικά, είναι πολύ πιθανό να βρει στον δρόμο της τη Μαρία Σάκκαρη, εάν περάσει το εμπόδιο της Ραντουκάνου.

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ