ΤΕΝΙΣ

Κοιτάξτε ποιά γύρισε πίσω

Κοιτάξτε ποιά γύρισε πίσω
Γουίλιαμς

Αναδείχθηκε το πρώτο ζευγάρι στις γυναίκες στα ημιτελικά, την πρόκριση διεκδικούν Γουίλιαμς και Βαϊντισόβα

Με το πείσμα της και μόνο κατάφερε να φτάσει μέχρι τις "4" στη Μελβούρνη και να βρίσκεται δύο νίκες μακριά από την κατάκτηση ενός τρίτου Αυστραλιανού Όπεν.
Η "μικρή" Γουίλιαμς που πέρυσι έπαιξε σε μία χούφτα τουρνουά, χρειάστηκε τρεις ώρες για να αποκλείσει την Ισραηλινή Σαχάρ Πιρ, βρισκόταν δύο πόντους μακριά από τον αποκλεισμό και όμωςτα κατάφερε.

Bέβαια κατά την προσφιλή της συνήθεια επαίνεσε τον εαυτό της, δηλώνοντας στην αυστραλιανή τηλεόραση " είμαι η απόλυτη αγωνίστρια. Μου αρέσει να ανταγωνίζομαι. Αισθάνομαι υπέροχα. Είμαι ευτυχισμένη εδώ πέρα".

Η 19χρονη πρωτάρα πάλεψε, όμως υπέκυψε στο μεγαλείο της Γουίλιαμς, χάνοντας το ματς με 3-6, 6-2, 8-6. Στα ημιτελικά, η Γουίλιαμς θα παίξει στον επόμενο γύρο με την Τσέχα Νικόλ Βαϊντισόβα.

Η 17χρονη τενίστρια, η μικρότερη σε ηλικία που φτάνει τόσο μακριά φέτος, σιγά σιγά επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που τη θέλουν σε λίγα χρόνια να παίρνει τα ηνία της κορυφής, αποκλείοντας την συμπατριώτισσα της Λούσι Σαφαρόβα με 6-1, 6-4.

"Αισθάνομαι πολύ καλά, είναι πάντοτε δύσκολο να συναντάς απέναντι σου μία τενίστρια από την ίδια χώρα, όμως είναι φοβερό για την Τσεχία να έχει δύο παίκτριες στα προημιτελικά", ανέφερε η Βαϊντισόβα, που έμαθε τα κόλπα του τένις στην ακαδημία του Νικ Μπολετιέρι.

Επόμενο εμπόδιο ο Φέντερερ

Ο Άντι Ρόντικ συνέχισε τη θαυμαστή του πορεία και απέκλεισε τον καλό του φίλο και πρώην συγκάτοικο Μάρντι Φις σε μία all american κόντρα στα προημιτελικά με 6-2, 6-2, 6-2.

Ο Αμερικάνος τενίστας πέρασε στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίζει στη συνέχεια είτε τον Ρότζερ Φέντερερ, τον οποίο κέρδισε πριν το Αυστραλιανό Όπεν είτε το Νο7 του ταμπλό, Ισπανό Τόμι Ρομπρέδο.















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ