WIMBLEDON

Κρεϊτσίκοβα - Παολίνι 2-1: Θρίαμβος για την Τσέχα τενίστρια, που κατέκτησε το Wimbledon στο τρίτο σετ

Η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα σηκώνει το τρόπαιο του Wimbledon μετά την επικράτησή της στον τελικό επί της Τζάσμιν Παολίνι | 13 Ιουλίου 2024
Η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα σηκώνει το τρόπαιο του Wimbledon μετά την επικράτησή της στον τελικό επί της Τζάσμιν Παολίνι | 13 Ιουλίου 2024 @2024 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα λύγισε την Τζασμίν Παολίνι με 2-1 σετ και κατέκτησε τον τίτλο του Wimbledon.

Η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα κατέκτησε τον τίτλο του Wimbledon, καθώς επικράτησε με 2-1 της Τζασμίν Παολίνι στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο τελικός κρίθηκε στο τρίτο σετ, οι δύο τενίστριες πάλεψαν μέχρι το φινάλε, ωστόσο η Κρεϊτσίκοβα ήταν εκείνη που είχε την απαραίτητη ψυχραιμία να γείρει τον τελικό υπέρ της.

Η Κρεϊτσίκοβα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και επέβαλε το ρυθμό της, πατώντας καλύτερα στο ξεκίνημα του αγώνα και πήρε με άνεση το πρώτο σετ (6-2). Ακολούθησε η αντίδραση της Γιασμίνε Παολίνι, η οποία απάντησε, παίρνοντας το δεύτερο σετ με 6-2.

Όλα θα κρίνονταν στο τελευταίο σετ, το οποίο ήταν το πιο αμφίρροπο του παιχνιδιού. Η Κρεϊτσίκοβα το κατέκτησε με 6-4 και πήρε το πολυπόθητο τρόπαιο.

Άξιο αναφοράς για την ηττημένη Παολίνι, είναι το γεγονός ότι δεν είχε κερδίσει ποτέ στην καριέρα της σε γρασίδι και το κατάφερε οκτώ φορές σε αυτή τη διοργάνωση, δίχως να κατακτήσει το τουρνουά.

ΤΑ ΣΕΤ: 6-2, 2-6, 6-4

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ