ΤΕΝΙΣ

Κυρία γίνεται η "Swissmiss"

Κυρία γίνεται η "Swissmiss"
Χίνγκις

Αρραβωνιάστηκε η Μαρτίνα Χίνγκις, την οποία περιοδικό αποκαλεί "μαύρη χήρα"

Ο Τσέχος Νο19 στην παγκόσμια κατάταξη ζήτησε το χέρι της κατόχου πέντε τίτλων Grand Slam, προσφέροντας της ένα... απέριττο διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Ο Στέπανεκ, παιδικός φίλος της Χίνγκις, βρίσκεται πίσω από την απόφαση της διάσημης τενίστριας να επιστρέψει στην ενεργό δράση τη χρονιά που φεύγει, επιλογή ιδιαίτερα επιτυχημένη, αφού κατάφερε να φτάσει μέχρι το Top10. Η Χίνγκις έχει γράψει ιστορία με τους έρωτες της, αφού στο βιογραφικό της μετράει σχέσεις με τέσσερις ακόμη συναδέρφους της.

Πρόκειται για τον Αμερικάνο Τζάστιν Γκίμελστομπ, τον Ισπανό Ζούλιαν Αλόνσο, τον Ελβετό Ίβο Χόιμπεργκερ και τον Σουηδό Μάγκνους Νόρμαν.

Το κοινό των τεσσάρων ανδρών είναι ότι μετά τη σύναψη δεσμού με τη Χίνγκις, η καριέρα τους πήρε την κάτω βόλτα, με αποτέλεσμα το περιοδικό "Tennis" να αποκαλέψει την 26χρονη πρωταθλήτρια, "μαύρη χήρα"! Ο Στέπανεκ αντιμετωπίζει προβλήματα με την πλάτη του, ενώ ο Νόρμαν, πρώην Νο2 στον κόσμο, εγκατέλειψε την ενεργό δράση εξαιτίας πόνων στους μηρούς, στη σύνταξη βγήκε και ο Αλόνσο.

Τα ονόματα των Γκίμελστομπ και Χόιμπεργκερ μπορεί να τα συναντήσει κανείς στις χαμηλές θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.

Αν προσθέσουμε σε αυτά τα στοιχεία και την πρόωρη συνταξιοδότηση της συμπαίκτριας της Χίνγκις στο διπλό, Άννας Κουρνικόβα (τραυματισμός το 2003), τότε τα πράγματα θα χειροτερέψουν για τον Στέπανεκ!









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ