ΤΕΝΙΣ

"Μαγικός" πόντος στο Παρίσι

"Μαγικός" πόντος στο Παρίσι

Τη... δόξα της Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα ζήλεψε η Γερμανίδα Αντρέα Πέτκοβιτς. Ο πόντος στο φιλέ συμπεριλαμβάνεται ήδη στα highlights της χρονιάς (video).

Ένα χρόνο πριν η Αντρέα Πέτκοβιτς είχε κάνει επέμβαση στο γόνατο. Είχε τραυματιστεί στο Περθ πριν καν ξεκινήσει το Αυστραλιανό Όπεν. Ακόμα ένα πισωγύρισμα στην καριέρα της.

Η Γερμανίδα τενίστρια προσπαθεί να επιστρέψει στο Top10 αν και βρίσκεται ακόμα μακριά. Όμως στο Παρίσι την Πέμπτη (30/10) πέτυχε έναν πόντο που θα ζήλευε και η ειδικός επί του θέματος, Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα.

Στο φιλέ κατάφερε να νικήσει τη Γαλλίδα Κριστίνα Μλαντένοβιτς, μια από τις καλύτερες παίκτριες στον κόσμο στο διπλό και θριαμβεύτρια στο Αυστραλιανό Όπεν στο μικτό, με ένα ντεμί-βολέ και ενώ βρισκόταν σε μια θέση που δεν πρόδιδε πως θα είχε καλή κατάληξη η προσπάθεια της.

Άλλωστε η 26χρονη δεν φημίζεται για τα καλά χέρια της, το παιχνίδι της στο φιλέ. Κρίμα που μετά το τέλος του πόντου δεν χόρεψε το "Petkodance", όπως έκανε παλιότερα μετά από κάθε νίκη της.

Δείτε το video:

Η ίδια αντιμετώπισε με το γνωστό της χιούμορ έναν από τους καλύτερους πόντους που έχει παίξει στην καριέρα της, κάνοντας παράπονα στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ