ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: "Είναι το πρώτο μου τηλεφώνημα μετά από ένα κρίσιμο αγώνα, περνάω πάρα πολύ καλά μαζί του"

Η Μαρία Σάκκαρη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Η Μαρία Σάκκαρη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές" για όλα. Η σπάνια εξομολόγησή της για τις κρίσεις πανικού, τις νίκες, τις ήττες αλλά και τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές" και μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη για όλα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για τις κρίσεις πανικού μέσα στο γήπεδο: "Έφτασα να είμαι νούμερο 3. Ήταν ευχή και κατάρα μαζί. Άρχισα να βάζω πάρα πολλή πίεση στον εαυτό μου. Έμπαινα στο γήπεδο και πάθαινα κρίση πανικού και έλεγα στον προπονητή μου ''δεν μπορώ να αναπνεύσω'' και δεν μπορούσα να εγκαταλείψω το ματς λέγοντας ότι έχω πάθει κρίση πανικού .Έπρεπε να πω ότι με πονάει κάτι, ''με πονάει το στομάχι μου'' ή ''με πονάει το πόδι μου''. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν λέω ''ζαλίζομαι, με πονάει το στομάχι μου και δεν αισθάνομαι καλά''.

Το δούλεψα από τότε πάρα πολύ, δηλαδή μπορεί να με έχει πιάσει μόνο μια φορά από τότε. Αυτός ο πανικός, το ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω και δεν αισθάνομαι καλά. Με το που έβγαινα από το γήπεδο, με το που έφευγα από τον αγώνα, ήμουν μια χαρά.

Απλά ήθελα να ξεφύγω από αυτό το συναίσθημα, ήθελα να ξεφύγω από το ότι ''είμαι μέσα στο γήπεδο και πρέπει να κερδίσω, γιατί είμαι νούμερο 3 και δεν μπορώ να χάσω από 53''. Δηλαδή τότε δεν είχα φιλοσοφήσει ότι είναι εντάξει και το να χάσεις και από το 100 και από το 103. Δεν ήξερα που πατάω και που βρίσκομαι. Είχα γυρίσει στην Αθήνα και έλεγα κάτι ασυναρτησίες στους γονείς μου"

Αναφορικά με τον σύντροφό της είπε: "Περνάω πάρα πολύ καλά μαζί του. Δεν έχει σημασία πόσες φορές βρισκόμαστε. Έχει σημασία πόσο καλά είμαστε όταν είμαστε μαζί. Και όταν είμαστε μακριά γιατί παίζει και αυτό πολύ μεγάλο ρόλο. Γενικά είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου.

Που έχω έναν άνθρωπο που με καταλαβαίνει και δεν μου έχει πει ποτέ ''πού πας'', ''πόσο ταξιδεύεις''. Ίσα ίσα είναι ο άνθρωπος που με σπρώχνει να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, έτσι όπως το κάνω αυτή τη στιγμή. Είναι το πρώτο μου τηλεφώνημα μετά από ένα κρίσιμο αγώνα. Το δεύτερο είναι στη μητέρα μου"

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ