ATP

Μπέρντιχ: "Θα δυσκολευτεί ο Τζόκοβιτς το 2022"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του US Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του US Open 2021 SETH WENIG/AP PHOTO

Σίγουρος ότι το 2022 ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα τα βρει σκούρα εμφανίστηκε ο Τόμας Μπέρντιχ υποστηρίζοντας ότι ο χρόνος θα αρχίσει να επηρεάζει και τον Σέρβο.

Ο πρώην Νο4 τενίστας στον κόσμο και φιναλίστ του Wimbledon 2010, Τόμας Μπέρντιχ, σχολίασε τις εξελίξεις στο ανδρικό τένις, ενώ στάθηκε στον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον οποίο δεν θεωρεί αδιαφιλονίκητο φαβορί στα Grand Slams του 2022.

Ο 36χρονος Τσέχος, που εγκατέλειψε το τένις το 2019, μίλησε για τον Νόλε, με τον οποίο είχαν συναντηθεί 28 φορές στο Tour (25-3 το Η2Η υπέρ του Σέρβου) και επεσήμανε ότι την ερχόμενη σεζόν, ο Νο1 τενίστας στον κόσμο θα δυσκολευτεί πάρα πολύ για να κερδίσει μεγάλους τίτλους.

Αναλυτικά όσα είπε: “Το 2022 θα είναι πολύ δυσκολότερο για τον Νόβακ, σε σχέση με το 2021. Δεν λέω ότι δεν έχει ελπίδα να κατακτήσει Grand Slams, ή ότι δεν είναι φαβορί σε μερικά εξ’ αυτών, όμως θεωρώ πως αν του τύχουν μερικά ζόρικα matchups στους πρώτους γύρους και χρειαστεί να παίξει μεγάλους, σε διάρκεια, αγώνες, τότε θα δυσκολευτεί πολύ να φτάσει σε τίτλους.

Είναι δυο εβδομάδες και επτά αγώνες σε κάθε Major. Όσο περνάει ο καιρός, δεν θα είναι τόσο φρέσκος για να παίζει πεντάσετα όποτε χρειάζεται.

Πέρυσι ήταν τόσο δυνατός, που δεν μπορούσε να τον κερδίσει κανείς. Ακόμη και πεντάσετα ματς να έπαιζε συνέχεια, θα έβρισκε τον τρόπο να τα κερδίσει όλα. Δεν νομίζω πως θα είναι η ίδια ιστορία το 2022.

Όσο μεγαλώνει γίνεται λίγο πιο ευαίσθητος και προφανώς δεν μπορεί να παίζει το ίδιο τένις μέχρι τα 40 του”.

ΠΗΓΗ: TENNIS24

TAGS ATP ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ