ΤΕΝΙΣ

Νίκη για τον Μπέκερ επί του Βασελίν

Νίκη για τον Μπέκερ επί του Βασελίν
μπεκερ

Το καλύτερο παιχνίδι του ΑΤΡ Challenger ''AEGEAN TENNIS CUP'' 125.000 $ έγινε την Πέμπτη, με τον Μ.Μπέκερ να επικρατεί με 2-1 του Ε.Ρ.Βασελίν

Νικητής ήταν ο Μπέκερ με 6-4, 4-6, 6-4, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-3 στο τρίτο σετ. Έτσι, πήρε την πρόκριση για τον προημιτελικό γύρο.
"Δεν αγχώθηκα σε κανένα σημείο του αγώνα. Έκανα πολλά διπλά λάθη στο σερβίς, αλλά η αλήθεια είναι ότι είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και μόλις διόρθωσα το σερβίς μου, ήξερα ότι θα νικήσω", τόνισε ο Μπέκερ, και συμπλήρωσε:

"Τώρα θα παίξω απέναντι στο κολλητό μου φίλο, Μπέντζαμιν Ντορς και σίγουρα θα είναι ιδιαίτερη στιγμή για μένα, αφού γνωριζόμαστε 15 χρόνια, έχουμε σπουδάσει μαζί και οπωσδήποτε θα ήθελα να συνεχίσουμε και οι δύο μέχρι στο τέλος στο τουρνουά".



Δηλώσεις για το AEGEAN TENNIS CUP έκανε και ένας από τους κορυφαίους προπονητές τένις στον κόσμο. Ο Πέτερ Λούντγκρεν, ο οποίος έχει αναδείξει τους Ρότζερ Φέντερερ και Μαράτ Σάφιν, προπονεί πλέον τον 18χρονο και πολλά υποσχόμενο Βούλγαρο, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και για το λόγο αυτό είναι στη Ρόδο.

"Ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα για το τουρνουά που δείχνει πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Είναι βέβαιο ότι ακολουθούν τη σωστή κατεύθυνση".


Τα αποτελέσματα:

2ος γύρος μονό: Σιμόν Στάντλερ (Γερμανία) - Ράγιεφ Ραμ (ΗΠΑ) 7-6(5), 7-6(5), Ρόχαν Μποπάνα (Ινδία) - Άλεξ Μπογκντάνοβιτς (Αγγλία) 2-6, 7-6(2), Μπένεντικτ Ντορς (Γερμανία) - Κέβιν Κιμ (ΗΠΑ) 6-2, 6-3, Μπέντζαμιν Μπέκερ (Γερμανία) - Εντουάρντ Ροζέρ Βασελέν (Γαλλία) 6-4, 4-6, 6-4.

Προημιτελικός γύρος διπλού: Μπεκ (Σλοβακία) / Λεβίνσκι (Τσεχία) - Μποπάνα (Ινδία) / Λεβί (Ισραήλ) 2-6, 6-3, 14-12

Μπέρερ (Γερμανία), Μαχού (Γαλλία) - Οκούν (Ισραήλ), Σέλα (Ισραήλ) 6-2 6-3

Τους προημιτελικούς στο μονό, έναν προημιτελικό και έναν ημιτελικό στο διπλό περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Παρασκευής που θ' αρχίσει στις 12. Οι αγώνες του κεντρικού γηπέδου θα μεταδοθούν απευθείας απ' το novasports 3.

Κεντρικό κορτ 12.00: Τιάγκο Άλβες (Βραζιλία) - Μπρένταν Έβανς (ΗΠΑ), Ραμ (ΗΠΑ) / Ρέινολντς (ΗΠΑ) - Μπέρερ (Γερμανία) / Μαχού (Γαλλία). 14.30: Μπέντζαμιν Μπέκερ (Γερμανία) - Μπενεντίκτ Ντορς (Γερμανία), 16.30: Ντούντι Σέλα (Ισραήλ) - Πράκας Αμριτρατζ (Ινδία).

Κορτ 2: 12.00: Σιμόν Στάντλερ (Γερμανία) - Ρόχαν Μποπάνα (Ινδία), Μπιούτορακ (ΗΠΑ) / Λίπσκι (ΗΠΑ) - Ροζέρ Βασελέν (Γαλλία)/Σεργκέι Στακχόφσκι (Ουκρανία),

















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ