ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Νισικόρι - Τσιτσιπάς 2-0: Ο Στέφανος αποκλείστηκε με νεύρα, σύντομη η παρουσία του στο Μόντρεαλ

Stefanos Tsitsipas of Greece reacts during his second round match against Emil Ruusuvuori of Finland at the Wimbledon tennis championships in London, Thursday, July 4, 2024. (AP Photo/Alberto Pezzali)
Stefanos Tsitsipas of Greece reacts during his second round match against Emil Ruusuvuori of Finland at the Wimbledon tennis championships in London, Thursday, July 4, 2024. (AP Photo/Alberto Pezzali) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 2-0 από τον Κέι Νισικόρι και αποχαιρέτησε το τουρνουά στο Μόντρεαλ από τη φάση των 32. Έδιωξε τον πατέρα του από το μποξ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διαγωνίστηκε στο πρώτο του τουρνουά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ωστόσο, η παρουσία του στο Μόντρεαλ ήταν σύντομη.

Αντιμετώπισε τον Κέι Νισικόρι για τη φάση των 32 του 1000αριού τουρνουά και ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Ο Ιάπωνας μπήκε πολύ πιο δυνατά, κάνοντας δύο συνεχόμενα breaks για το 4-1. Ο Τσιτσιπάς ήταν εμφανώς εκνευρισμένος και μάλιστα ξέφυγε, διώχνοντας τον πατέρα του από το μποξ του και μάλιστα με βρισιές.

Προς το τέλος του πρώτου σετ ο Τσιτσιπάς προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή του, αλλά ο Κέι Νισικόρι διατήρησε το προβάδισμά του, για το 6-4.

Στο δεύτερο σετ, ο Νισικόρι πήρε το προβάδισμα, κάνοντας το break στο τρίτο game, με τον Τσιτσιπά να αδυνατεί να βρει απάντηση και έτσι το 2-0 έγινε πραγματικότητα.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ