ΤΕΝΙΣ

Ο Άγκασι έκανε μάθημα στον Παγδατή

Ο Άγκασι έκανε μάθημα στον Παγδατή
Άγκασι

Ο Άντρε Άγκασι έπαιξε σαν 20χρονος και απέκλεισε τον Μάρκο Παγδατή από τον τρίτο γύρο του US Open

Ο "Α-Train" επικράτησε 6-4, 6-4, 3-6, 5-7, 7-5 του 21χρονου Κύπριου, στερώντας του τη δυνατότητα για μία ακόμη εκπληκτική εμφάνιση φέτος σε Γκραν Σλαμ.

Ο "ψυχωμένος" Άγκασι γνωρίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να είναι και το τελευταίο του ματς, έδωσε πραγματική παράσταση στα δύο πρώτα σετ, τα οποία κέρδισε αέρα. Ήταν έτοιμος για μία άνετη νίκη, αφού στο τρίτο σετ προηγήθηκε, όμως έχασε αρκετά break points.

Εκεί ο Παγδατής έσφιξε τα δόντια, παρά τις κράμπες που τον "χτυπούσαν" και έκαναν τον πόνο αφόρητο στα πόδια του, πήρε το τρίτο σετ και βρήκε τρόπο να ξαναγυρίσει στο ματς στο τέταρτο σετ.

Βλέπετε, ο Άγκασι, που έπαιζε σαν 20χρονος, προηγήθηκε με 4-0, ο Παγδατής θυμήθηκε τη Μελβούρνη τον περασμένο Ιανουάριο και έστειλε το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο πέμπτο σετ.

Εκεί, οι δύο παίκτες έφτασαν στο 5-5, ο Άγκασι κράτησε το σερβίς του και ο Παγδατής δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο με το δικό του. Μετά από έναν μαραθώνιο, ο Άγκασι υποκλίθηκε για μία ακόμη φορά στο κοινό του, το οποίο παραληρούσε.

Οι Αμερικάνοι χειροκρότησαν και τον Παγδατή, ο οποίος μετά το τέλος του ματς, καθησύχασε τους πάντες " αισθάνομαι καλά. Αυτό που θέλω είναι να ευχηθώ στον Άντρε καλή τύχη, όχι μόνο σε αυτό το τουρνουά, αλλά και στη μετέπειτα ζωή του", δίχως να αποκαλύψει τι είπε στον μεγάλο αντίπαλο του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Άγκασι αντιμετωπίζει στον τρίτο γύρο τον Μπέντζαμιν Μπέκερ, ευχαρίστησε το κοινό που τον βοήθησε να φτάσει σε μία τόσο μεγάλη νίκη μπροστά στα μάτια μίας δακρυσμένης Στέφι Γκραφ.











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ