ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ

Ο Αλκαράθ σήκωσε το τρόπαιο του Roland Garros φορώντας το πανάκριβο γούρικο ρολόι του

Winner Spain's Carlos Alcaraz celebrates with the trophy as he won the men's final match of the French Open tennis tournament against Germany's Alexander Zverev at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, June 9, 2024. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Winner Spain's Carlos Alcaraz celebrates with the trophy as he won the men's final match of the French Open tennis tournament against Germany's Alexander Zverev at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, June 9, 2024. (AP Photo/Aurelien Morissard) © 2024 AURELIEN MORISSARD / AP IMAGES

Ο Κάρλος Αλκαράθ εκτός από το ότι σήκωσε το τρόπαιο του Roland Garros στον ουρανό του Παρισιού, συζητήθηκε και για το πανάκριβο γούρικο αξεσουάρ, που κοσμούσε για ακόμα μία φορά τον καρπό του.

Ο τελικός του Roland Garros 2024 έμεινε στην ιστορία, με τον Κάρλος Αλκαράθ να επικρατεί με 3-1 σετ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και να κατακτά το πρώτο τρόπαιο στο Γαλλικό Όπεν και το τρίτο Grand Slam στην καριέρα του.

Εκτός από το ότι σήκωσε το τρόπαιο του Roland Garros στον ουρανό του Παρισιού, συζητήθηκε και για το πανάκριβο αξεσουάρ, που κοσμούσε τον καρπό του. Ένα ρολόι με τιμή εκκίνησης τα 30.550 ευρώ της εταιρίας Rolex.

Ένα πιο αποκλειστικό Rolex Cosmograph Daytona, με λευκό καντράν και τρία μαύρα υποκαντράν και συνδυασμό κίτρινου χρυσού 18 καρατίων και χάλυβα.

Το συγκεκριμένο ρολόι φαίνεται να αποτελεί γούρι για τον αθλητή, καθώς το φορούσε και όταν κέρδισε το US OPEN το 2022 αλλά και όταν σήκωσε το τρόπαιο του Wimbledon το 2023.

TAGS ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ SPORTS & GOSSIP ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ