WIMBLEDON

Ο Αλκαράθ τραυματίστηκε στον αγκώνα πριν από το Wimbledon

Ο Κάρλος Αλκάραθ στο Roland Garros
Ο Κάρλος Αλκάραθ στο Roland Garros © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS / AP IMAGES

Ο Κάρλος Αλκαράθ απέσυρε τη συμμετοχή του από το Queen's Club του Λονδίνου, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμό στον αγκώνα του, ωστόσο εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα είναι έτοιμος για το Wimbledon.

Ένας τραυματισμός στον αγκώνα δεν θα επιτρέψει στον Κάρλος Αλκαράθ να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Queen's Club του Λονδίνου την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο 19χρονος Ισπανός ενημέρωσε μέσω Twitter ότι αναγκάζεται να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Cinch Championships της σειράς ATP 500 καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί του χέρι.

Ωστόσο, στο τέλος του μηνύματός του εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για το Wimbledon που ξεκινάει στις 27 Ιουνίου.

"Όπως όλοι ξέρετε, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που θα έπαιζα στο Queen's Club όμως ένα μικρό πρόβλημα στον αγκώνα μου δεν θα μου το επιτρέψει. Ελπίζω να είμαι εκεί το 2023. Θα σας δω όλους στη Μεγάλη Βρετανία σε λίγες ημέρες" έγραψε το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Αλκαράθ έχει παίξει μόλις σε ένα χορτάρινο τουρνουά στην καριέρα του, στο περσινό Wimbledon όπου κέρδισε τον 1ο γύρο (Ουτσιγιάμα) και ηττήθηκε από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στη φάση των "64" (3-0).

Πηγή: Tennis24

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ