ΤΕΝΙΣ

Ο Χιλιανός "μπομπέρ"

Ο Χιλιανός "μπομπέρ"
Γκονζάλες

Ο Φερνάντο Γκονζάλες έκανε την έκπληξη αποκλείοντας τον Τζέιμς Μπλέικ. Έξω και ο Ναλμπάντιαν

Οι Αμερικάνοι και ειδικά ο Πιτ Σάμπρας μισούσαν τον κορυφαίο Χιλιανό τενίστα, Μαρσέλο Ρίος και απεχθάνονται τον διάδοχο του, Φερνάντο Γκονζάλες.
Το Νο10 του ταμπλό προκάλεσε μία "μικρή" αναστάτωση, αποκλείοντας μετά τον εμπειρότερο Λέιτον Χιούιτ και τ Νο5 του ταμπλό, Αμερικάνο Τζέιμς Μπλέικμε 7-5, 6-4, 7-6 (6-4).

Ο Μπλέικ που είχε κερδίσει στο Σίδνεϊ λίγες ημέρες πριν την εκκίνηση των αγώνων στο Melbourne Park, δεν είχε απάντηση στους 18 άσους που σέρβιρε ο Χιλιανός αντίπαλος του.

Ο Γκονζάλες δεν εξέφρασε προτίμηση στον αντίπαλο του στα προημιτελικά, είτε τον Ραφαέλ Ναδάλ, είτε τον Άντι Μάρεϊ, απλά τόνισε ότι " θα δω το παιχνίδι ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου γιατί είμαι... πτώμα και ελπίζω να καταπονηθούν πολύ και η νίκη να κριθεί στα πέντε σετ". Ειλικρινής ο κύριος!

Στο μεταξύ, η θαυμάσια πορεία του ταλαιπωρημένου (τα τελευταία χρόνια) Τόμι Χάας συνεχίζεται. Ο Γερμανός έστειλε μετά από δύο ώρες και 41 λεπτά, τον Ντέιβιντ Ναλμπάντιαν για να φτιάξει τις βαλίτσες του, κερδίζοντας τον με 4-6, 6-3, 6-2, 6-3.

Ο 30χρονος Γερμανός θα παίξει στη συνέχεια με το Νο3 του ταμπλό, Ρώσο Νικολάι Νταβιντένκο, ο οποίος έβαλε τέλος στην πορεία του Τόμας Μπέρντιχ με 5-7, 6-4, 6-1, 7-6.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ