ΤΕΝΙΣ

Ο Φέντερερ "ρολόι" στον τελικό

Ο Φέντερερ "ρολόι" στον τελικό
Φέντερερ

Ξανά στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν πέρασε ο Ρότζερ Φέντερερ, που εκμηδένισε τον Άντι Ρόντικ

Ο Ρόντικ είχε κερδίσει τον Φέντερερ σε τουρνουά επίδειξης και βρισκόταν σε φοβερή κατάσταση, ειδικά μετά την άφιξη του προπονητή του Τζίμι Κόνορς στη Μελβούρνη.
Ωστόσο, ο Φέντερερ συνεχίζει να κυνηγάει πολλά ρεκόρ και δεν θα άφηνε τον "Α-Rod" να του τα στερήσει. Βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και το απέδειξε για πρώτη φορά στη Μελβούνη στον ημιτελικό με τον Ρόντικ, τον οποίο απέκλεισε με 6-4, 6-0, 6-2.

Ο Ρόντικ άντεξε μόνο στο πρώτο σετ και στα δύο επόμενα έβλεπε τις μπάλες να περνάνε από δίπλα του. Ακόμη κι ο Φέντερερ τρόμαξε με το τέμπο του.

" Ανησυχούσα για αυτό το ματς, γιατί (ο Ρόντικ) έπαιζε τόσο καλά. Έπαιξα φοβερά καλά, ξέρετε είναι μία από αυτές τις ημέρες που όλα πηγαίνουν ρολόι. Εξωπραγματικο, σοκαρίστηκα με τον εαυτό μου, δεν ξέρω τι να πω", δήλωσε ο Φέντερερ.

Ο Ελβετός πέρασε στον έβδομο σερί τελικό Grand Slam, κάτι που αποτελεί ρεκόρ και θα αντιμετωπίσει στον τελικό (όπου υπερασπίζεται τον τίτλο του), είτε τον Χιλιανό Φερνάντο Γκονζάλες, είτε τον Γερμανό Τόμι Χάας. Αν συνεχίζει να παίζει έτσι όμως, μικρή σημασία έχει ποιόν θα κερδίσει στον τελικό.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ