ΤΕΝΙΣ

Ο Κύργιος τελείωσε την κόντρα με τον Τσιτσιπά, αλλά συνέχισε αυτή με τον Ναδάλ

Spain's Rafael Nadal, right, greets Australia's Nick Kyrgios at the net after beating him in a Men's singles match during day four of the Wimbledon Tennis Championships in London, Thursday, July 4, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Spain's Rafael Nadal, right, greets Australia's Nick Kyrgios at the net after beating him in a Men's singles match during day four of the Wimbledon Tennis Championships in London, Thursday, July 4, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Νικ Κύργιος μπορεί να έδωσε τέλος στην κόντρα του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, δεν έπραξε όμως το ίδιο και με τη διαμάχη του με τον Ναδάλ.

Η φωτιά που άναψε ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Νικ Κύργιο έσβησε γρήγορα αφού ο Έλληνας τενίστας έσπευσε να διευκρινίσει τις δηλώσεις του και ο Ελληνοαυστραλός έκανε δεκτή την απολογία του.

Κάποιοι πίστεψαν ότι ο Κύργιος έχει αποφασίσει να θάψει το τσεκούρι του πολέμου και με άλλους τενίστες, ωστόσο αυτό αποδείχτηκε περίτρανα ότι δε συμβαίνει.

Ένας από τους θαυμαστές του τον ρώτησε εάν έχει μετανιώσει για το συμβάν του με τον Ραφαέλ Ναδάλ στο Wimbledon του 2019. Τότε ο Κύργιος είχε στείλει το μπαλάκι στο σώμα του Ισπανού και δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη για αυτό.

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι τον είχαν ρωτήσει και μετά τον αγώνα εάν είχε μετανιώσει και εκείνος κάθε άλλο παρά μετανιωμένος δήλωσε. "Τον σημάδεψα, ναι. Ήθελα να τον χτυπήσω στο στήθος και δεν πρόκειται να απολογηθώ" είχε τονίσει τότε.

Το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά. Σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε στο twitter όπου κάποιος χρησιμοποίησε εκείνη την ατάκα του, ο Νικ Κύργιος ότι όσα είπε τότε τα εννοεί.

Ο Κύργιος τελείωσε την κόντρα με τον Τσιτσιπά, αλλά συνέχισε αυτή με τον Ναδάλ

Ακριβώς από κάτω μπορείτε να θυμηθείτε εκείνον τον πόντο ο οποίος είχε προκαλέσει μεγάλη συζήτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ