ΤΕΝΙΣ

Ο Μάρκος και τα αστέρια

Ο Μάρκος και τα αστέρια
Lequipe φωτογράφηση

Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για τον Μάρκο Παγδατή η συμμετοχή του σε διαφημιστική καμπάνια για το... μέλλον του ανδρικού τένις

Τι κοινό τώρα έχει ο Κύπριος τενίστας με τους Ισπανούς Ραφαέλ Ναδάλ και Νίκολας Αλμάγκρο, τον Τσέχο Τόμας Μπέρντιχ, τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς, τον Σκωτσέζο Άντι Μάρεϊ, τον Ελβετό Στάνισλας Βάβρινκα και τους Γάλλους Ρισάρντ Γκασκέ και Γκαέλ Μονφίς.
Πέρα από το γεγονός ότι ο τελευταίος τον απέκλεισε πριν από λίγες ώρες στη "Rod Laver Arena", ενώ αντίθετα οι υπόλοιποι συνεχίζουν κανονικά, και οι εννέα παίκτες είναι τα επόμενα αστέρια του αθλήματος.

Στο σίκουελ μίας επιτυχημένης καμπάνιας, ο Παγδατής και οι υπόλοιποι οκτώ ποζάρουν με απειλητικό ύφος για λογαριασμό του περιοδικού της εφημερίδας "L'Equipe" (δεν κυκλοφορεί στη χώρα μας).

Το συγκεκριμένο περιοδικό φιλοξενεί συνέντευξη και ανάλογη φωτογράφηση των κορυφαίων παικτών στον κόσμο, ηλικίας κάτω των 21 ετών.

Το κείμενο που αναμένεται να κάνει τον γύρο του κόσμου και να αναδημοσιευθεί από τα κορυφαία περιοδικά του κόσμου, τιτλοφορείται "Oι εννέα εκρηκτικοί" (Flambants Neuf) και αποτελεί συνέχεια της καμπάνιας "New Balls Please".

To 2000 η ΑΤP προκειμένου να ανταγωνιστεί το αυξανόμενο ενδιαφέρον για το γυναικείο τένις, λανσάρησε μία καμπάνια με πρωταγωνιστές νέους (τότε) παίκτες που επρόκειτο να κυριαρχήσουν. Ανάμεσα τους βρίσκονταν ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Λέιτον Χιούιτ, ο Μάρατ Σάφιν, ο Άντι Ρόντικ, ο Γκουστάβο Κουέρτεν και ο Χουάν Κάρλος Φερέρο.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες είχαν ήδη ή κέρδισαν αργότερα τίτλους Grand Slam. Μακάρι η ιστορία να επαναληφθεί (ο Ναδάλ το έχει ήδη καταφέρει) και ο Παγδατής να κατακτήσει κι εκείνος με τη σειρά του σπουδαίους τίτλους.

Όπως και να έχει μετά το τένις boom που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Μάρκο Παγδατή να είναι μέλος της επίλεκτης γενιάς. Η φωτογράφηση έλαβε χώρα στο Παρίσι με χορηγό την τράπεζα (και χορηγό του Ρολάν Γκαρός και του Davis Cup), ΒNP Paribas.












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ