ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς προκρίθηκαν στο διπλό των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς
Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς EUROKINISSI SPORTS

Ο Σπύρος Ζαννιάς, μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Διεθνούς Ομοσπονδίας, ανακοίνωσε την Κυριακή (30/06) τη συμμετοχή του Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά στο διπλό των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Σπύρος Ζαννιάς, μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Διεθνούς Ομοσπονδίας, επιβεβαίωσε το απόγευμα της Κυριακής (30/06) τη συμμετοχή του Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά στο διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν στο Παρίσι.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media οριστικοποίησε τη συμμετοχή των αδερφών Τσιτσιπά, ενώ άφησε ένα μικρό παραθυράκι και για συμμετοχή στο διπλό γυναικών με τις Μαρία Σάκκαρη και Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Το Ολυμπιακό πρόγραμμα του τένις στο Παρίσι θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Roland Garros το διάστημα 27 Ιουλίου – 4 Αυγούστου.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

"Στέφανος και Πέτρος στο Παρίσι! Ως Μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Διεθνούς Ομοσπονδίας, ενημερώθηκα πριν από λίγα λεπτά για την πρόκριση των Στέφανου και Πέτρου στο διπλό ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες "ΠΑΡΙΣΙ 2024"!

Συμμετέχουμε, προς το παρόν, στα μονά ανδρών και γυναικών, στο διπλό ανδρών και στο μικτό.

Εάν και μικρές οι πιθανότητες, αναμένουμε και τα τελευταία οκτώ ζευγάρια που προκρίνονται στο διπλό γυναικών, όπου έχουν δηλωθεί η Μαρία Σάκκαρη με την Δέσποινα Παπαμιχαήλ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ