ΤΕΝΙΣ

O Τσέχος εντυπωσιάζει

O Τσέχος εντυπωσιάζει
Μπέρντιχ

Ο Τόμας Μπέρντιχ συνεχίζει στο Αυστραλιανό Όπεν, προκαλώντας πονοκέφαλο στον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ραφαέλ Ναδάλ

Ο Μπέρντιχ απέκλεισε τον Φέντερερ, αν και από τότε ο Ελβετός όπου τον βλέπει, τον κερδίζει πάντοτε. Ο 22χρονος τενίστας έχει χάσει τα λιγότερα γκέιμς από οποιονδήποτε άλλο μέχρι στιγμής στη Μελβούρνη και έδειξε τη δύναμη του και κόντρα στον Ντιμίτρι Τούρσουνοφ από τη Ρωσία,
Ο Τσέχος επικράτησε με 6-2, 6-1, 6-1 και παίζει στη συνέχεια με το Νο3 του ταμπλό, έναν ακόμη Ρώσο τον Νικολάι Νταβιντένκο στον τέταρτο γύρο. Αυτός που θα εύχεται να αποκλειστεί ο Μπέρντιχ είναι ο Ναδάλ.

Αν οι δύο παίκτες καταφέρουν να φτάσουν στα ημιτελικά, τότε θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Παρασκευή, προοπτικη που δεν ενθουσιάζει τον Ράφα, αφού στα μεταξύ τους παιχνίδια ο Μπέρντιχ προηγείται στις νίκες.

Ο Ρότζερ έστειλε τον Σέρβο
Ο Φέντερερ γράφει ιστορία τα τελευταία χρόνια και δεν μπορούσε να αφήσει τον θρασύ Νόβακ Τζόκοβιτς να του καταστρέψει τις ελπίδες του για έναν τρίτο τίτλο στη Μελβούρνη.

Ο Ελβετός Νο1 στον κόσμο απέκλεσε στον τέταρτο γύρο τον νεαρό αντίπαλο του με 6-2, 7-5, 6-3 σε λιγότερο από δύο ώρες.

Στα προημιτελικά θα αναμετρηθεί με το Νο8 του ταμπλό, τον Τομι Ρομπρέδο. Ο Ισπανός έφτασε για τρίτη φορά στην καριέρα του στους "8" ενός Grand Slam απέκλεισε τον ταλαντούχο Γάλλο, Ρισάρ Γκασκέ με 6-4, 6-2, 3-6, 6-4.

Κουράστηκε, αλλά τα κατάφερε

Στο μεταξύ συνεχίζει και ο Άντι Ρόντικ, μόνο που ο Αμερικάνος τενίστας τα βρήκε κάτι παραπάνω από σκούρα κόντρα στο Νο9 του ταμπλό, τον Κροάτη Μάριο Άντσιτς και χρειάστηκε πέντε σετ για να τον αποκλείσει με 6-3, 3-6, 6-1, 5-7, 6-4.

Στη συνέχεια παίζει απέναντι στον πρώην συγκάτοικο του, τον "αργυρο" Ολυμπιονίκη Μάρντι Φις. Ο Φις πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά ενός Grand Slam, μετά τη νικη του με 6-1, 7-6 (7-4), 2-6, 7-5 επί του Ισπανού Ντέιβιντ Φερέρ.

Ο Γερμανός Τόμι Χάας ξεπέρασε οριστικά την περιπέτεια της υγείας του, που κόντεψε να τον βγάλει στη σύνταξη πριν από δύο χρόνια και κέρδισε ένα ραντεβού με τον Ντέιβιντ Ναλμπάντιαν (σε ματς για τον τέταρτο γύρο τη Δευτέρα). O νικητής θα παίξει με τον Μπέρντιχ

Ο απόφοιτος της σχολής του Νικ Μπολετιέρι απέκλεισε τον συμπατριώτη του, Φλόριαν Μάγερ με 7-6 (7-3), 6-3, 6-3.

















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ