ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Ο Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Μπερετίνι για μια θέση στα προημιτελικά του Rome Masters

Ο Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Μπερετίνι για μια θέση στα προημιτελικά του Rome Masters
Ⓒ 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον φιναλίστ του Madrid Masters, Ματέο Μπερετίνι το μεσημέρι της Πέμπτης (13:00), για τους "16" του Rome Masters.

Την Πέμπτη (13/5) θα διεξαχθούν αναμετρήσεις για τον 3ο γύρο του Rome Masters, με 16 τενίστες να διεκδικούν την είσοδό τους στα προημιτελικά του κορυφαίου θεσμού.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα στο πρόγραμμα της 5ης ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στον πρωταθλητή του Monte Carlo Masters, Στέφανο Τσιτσιπά και τον φιναλίστ του Madrid Masters, Ματέο Μπερετίνι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής καλείται να αντιμετωπίσει στo Grandstand (13:00 ώρα Ελλάδας, CosmoteSport 6HD) έναν ιδιαίτερα φορμαρισμένο, επικίνδυνο και ποιοτικό αντίπαλο με έφεση στο επιθετικό τένις και χαρακτηριστικό του το μεγάλο σερβίς.

Οι δυο άνδρες είχαν συναντηθεί πριν από δύο χρόνια στο Australian Open όπου ο Τσιτσιπάς κέρδισε σε τέσσερα κλειστά σετ.

Ο νικητής θα γνωρίζει τον αντίπαλό του στα προημιτελικά που θα προκύψει από την εναρκτήρια αναμέτρηση στο Center Court του Foro Italico ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα (11:00 ώρα Ελλάδας).

Περίπου στις 15:00 κι έχοντας λιγότερο από 24 ώρες μετά το βραδινό παιχνίδι της Τετάρτης με τον Σινερ, ο Ράφαελ Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον επίσης αριστερόχειρα Ντένις Σαποβάλοφ, συνεχίζοντας την προσπάθεια για το 10ο τρόπαιο στη Ρώμη.

Ζβέρεφ-Νισικόρι, Μπαουτίστα Αγκουτ-Ρούμπλεφ και Τιμ-Σονέγκο τα παιχνίδια προς το τέλος της ημέρας στη Ρώμη.

ROME MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Πηγή: Tennis24

ⓒ 2021 Joan Monfort/Associated Press

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ