ΤΕΝΙΣ

Ο Τζέιμς Μποντ αιφνιδίασε τον Μάρεϊ

Ο Τζέιμς Μποντ αιφνιδίασε τον Μάρεϊ

Ο Σον Κόνερι και ο Άλεξ Φέργκιουσον διέκοψαν τη συνέντευξη Τύπου του Άντι Μάρεϊ για να συγχαρούν τον επίσης διάσημο συμπατριώτη τους.

"Δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοιες συνθήκες και είμαι από τη Σκωτία, αν με καταλαβαίνετε", έλεγε ο Άντι Μάρεϊ στους δημοσιογράφους που είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου κάτω από το "Άρθουρ Ας".

Και σε εκείνο το σημείο δύο ασπρομάλληδες με κόκκινο πρόσωπο εισέβαλαν στην αίθουσα, ζητώντας συγνώμη για την εισβολή.

" Μας συγχωρείτε για τη διακοπή", είπε ο ένας εξ αυτών και ανέβηκε στο πόντιουμ για να συγχαρεί τον Σκωτσέζο τενίστα για τη συμμετοχή του στον τελικό της Δευτέρας (10/9).

Φυσικά, όλοι αναγνώρισαν τον πρώτο Τζέιμς Μποντ, Σον Κόνερι, τον οποίο συνόδευε ο Άλεξ Φέργκιουσον. Οι δυο τους παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα και μολονότι ο Μάρεϊ υποστηρίζει την Τότεναμ και όχι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσφιξε θερμά το χέρι του Φέργκιουσον που εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου εξαιτίας των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, για να παρακολουθήσει και φέτος το τουρνουά.

Ο Τζέιμς Μποντ αιφνιδίασε τον Μάρεϊ

Ο Μάρεϊ που διακρίνεται για την αίσθηση του χιούμορ του, είπε στον Κόνερι "μυρίζεις κρασί" με τη μητέρα του, Τζούντι να ανεβαίνει κι εκείνη στο πόντιουμ για να αγκαλιάσει τον γιο της και να δείχνει τον Φέργκιουσον, λέγοντας στον Άντι " με ανάγκασε να πιω κρασί. Μου έλεγε πως η Σκωτία εφηύρε τον κόσμο".

Ο Φέργκιουσον εξήγησε στο παρευρισκόμενο κοινό, αν και όλοι οι Αμερικάνοι δημοσιογράφοι έπρεπε να ρωτήσουν τον διπλανό τους για να μάθουν ποιος είναι, εξήγησε "έρχομαι εδώ τα τελευταία τρία χρόνια και (της) εξηγούσα πως η Σκωτία εφηύρε τον κόσμο. Σήμερα δημιουργήσαμε τον άνεμο", είπε με τον Κόνερι να προσθέτει με τη βροντερή φωνή του " σήμερα οι Σκωτσέζοι κατέκτησαν τον κόσμο. Μπράβο, μπράβο Άντι".

Οι δύο εισβολείς ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον Μάρεϊ μετά τον τελικό και ήδη αναμένεται νέα εισβολή, αν ο Μάρεϊ γίνει ο πρώτος Σκωτσέζος νικητής Grand Slam.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ