ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Ο Τζόκοβιτς αναμένεται να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει στο Roland Garros
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει στο Roland Garros © 2024 JEAN-FRANCOIS BADIAS / AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι καθώς δηλώθηκε από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Σερβίας.

Η συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες επιβεβαιώθηκε καθώς ο Νόλε δηλώθηκε από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Σερβίας ως μέλος της αποστολής για το Παρίσι.

Ο Σέρβος τενίστας είχε πραγματοποιήσει εγχείρηση στο μηνίσκο, γεγονός που τον οδήγησε στο να αποχωρήσει από το Roland Garros. Το πρόβλημά του στο γόνατο είχε κρίνει αμφίβολη την παρουσία του τόσο στο Wimbledon όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν το στάδιο της αποθεραπείας του εξελίσσεται ομαλά και ο ίδιος θα προλάβει το Παρίσι.

Ο 37χρονος με δημοσίευσή του στα Social media, προ ολίγων ημερών είχε καθησυχάσει τους φανς αναφέροντας ότι όλα πήγαν καλά με την εγχείρησή του. Η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι η 5η συνολικά στην καριέρα του, το ντεμπούτο του έγινε το 2008 στο Πεκίνο με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Ο Νόλε ήταν ο σημαιοφόρος της Σερβίας, στην τελετή έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.

Μαζί με τον Τζόκοβιτς, για την Σερβία θα αγωνιστεί και ο Ντούσαν Λάγιοβιτς (No56).

Το τένις στο Παρίσι θα λάβει χώρα στα courts του Roland Garros και θα διεξαχθεί από τις 27 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ