ΤΕΝΙΣ

Ο Τζόκοβιτς νίκησε τον Ομπάμα

Novak Djokovic of Serbia, 2011 US Open men's singles champion, poses with his trophy as he visits the Empire State Building in New York, September 13, 2011. REUTERS/Brendan McDermid (UNITED STATES - Tags: SPORT TENNIS)
Novak Djokovic of Serbia, 2011 US Open men's singles champion, poses with his trophy as he visits the Empire State Building in New York, September 13, 2011. REUTERS/Brendan McDermid (UNITED STATES - Tags: SPORT TENNIS) REUTERS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συμπεριλήφθηκε στην ετήσια λίστα ιστοσελίδας με τους 49 άνδρες με τη μεγαλύτερη επιρροή.

Εντάξει η λίστα του Askmen.com δεν συγκρίνεται με εκείνη του περιοδικού TIME, αλλά όπως και να έχει αποτελεί ένα... παράσημο η συμμετοχή ενός άνδρα σε αυτή.

Ο κορυφαίος τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη, Νόβακ Τζόκοβιτς συμπεριλήφθηκε στην ετήσια λίστα με τους "49 άνδρες με τη μεγαλύτερη επιρροή" για το 2011.

Ο "Νόλε" βρέθηκε στο Νο19 με τον συντάκτη να σημειώνει ". .. μας θύμισε γιατί το τένις είναι το πιο ενδιαφέρον άθλημα του πλανήτη μετά τις νίκες του επί του Ράφα Ναδάλ στο Γουίμπλεντον και το US Open το 2011".

Στο Νο10 βρέθηκε ο Λιονέλ Μέσι και στο Νο11 ο Αυστραλός νικητής του ποδηλατικού γύρου της Γαλλίας, Καντελ Έβανς.

Ο Σέρβος βρέθηκε ψηλότερα από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος δεν είναι και από τους δημοφιλέστερους ανθρώπους στην Αμερική αυτή την περίοδο.

Στην κορυφή της λίστας βρέθηκε ο αείμνηστος ιδρυτής της Apple, Στιβ Τζομπς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ