ΤΕΝΙΣ

Οι εντιμότατοι φίλοι μου

Οι εντιμότατοι φίλοι μου
Παγδατής

Ο Μάρκος Παγδατής επέστρεψε στην Αυστραλία και αποθεώθηκε. Ήττα για τη Δανιηλίδου στο διπλό

Ο Κύπριος τενίστας βρίσκεται ήδη στον δεύτερο γύρο του "Sydney International", του μεγαλύτερου τουρνουά πριν από το Αυστραλιανό Όπεν, μετά την επικράτηση του με 7-6 (7-3), 6-1 απέναντι στον 18χρονο Λετονό Έρνεστς Γκούλμπις.
Το Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης ένιωσε πόνους στο ισχίο και κάλεσε τον φυσιοθεραπευτή, για να αποδειχθεί ότι δεν ήταν τίποτα σοβαρό και έριξε το φταίξιμο στη δυσκολία να κατακτήσει το πρώτο σετ, στο τζετ λαγκ.

Ο Παγδατής ταξίδεψε όπως πολύς κόσμος από το Κατάρ και εξήγησε στον κόσμο ότι "δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι".

" Κάθε παιχνίδι που παίζω, παλεύω, προσπαθώ να κερδίσω και να δω πως πάνε τα πράγματα", είπε ο Παγδατής που επισήμανε ότι στους τελευταίους 12 μήνες είναι περισσότερο έμπειρος, πιο αθλητικός και πιστεύει περισσότερο στον εαυτό του.

Όσο για την επιστροφή του στην Αυστραλία, όπου το πρώτο του παιχνίδι παρακολούθησαν ο πατέρας και ο θείος του, αλλά κανένα από τα 14 ξαδέρφια τουυ, ο Παγδατής κατέληξε λέγοντας "όταν βλέπω την (επιφάνεια) Rebound Ace και το χρώμα των γηπέδων, απλά θέλω να παίξω. Δεν αστειεύομαι, είμαι σοβαρός. Δεν ξέρω γιατί, απλά μου δίνει κίνητρο να παίξω, ο ήχος και ο ήλιος, απλά έτσι γίνεται".

Έχασε η Δανιηλίδου

H Λένα Δανιηλίδου συνεχίζει την προετοιμασία της στο Σίδνεϊ, όπου όμως στο πρώτο της παιχνίδι στο διπλό (δεν συμμετέχει στο απλό), γνώρισε την ήττα.

Η Ελληνίδα τενίστρια μαζί με την παρτενέρ της, Γερμανίδα Γιασμίν Βέερ έχασαν από το Νο4 του ταμπλό, την Αμερικανίδα Κορίνα Μοράριου και την Αυστραλή Ρίνα Σταμπς δύσκολα, με 6-2, 4-6, 7-5.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ