ROLAND GARROS

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς έμειναν εκτός ημιτελικών στο Roland Garros

Τα αδέρφια Τσιτσιπά στο Davis Cup
Τα αδέρφια Τσιτσιπά στο Davis Cup EUROKINISSI SPORTS

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν με 2-0 σετ από τους Αρεβάλο και Πάβιτς και έμειναν εκτός ημιτελικών του Roland Garros.

Η πορεία του Στέφανου και του Πέτρου Τσιτσιπά σταμάτησε στα προημιτελικά του Roland Garros καθώς οι δύο Έλληνες ηττήθηκαν από τους Μαρσέλο Αρεβάλο και Μάτε Πάβιτς που είναι φυσικά περισσότερο έμπειροι με 2-0 σετ (7-5, 6-4) και ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Roland Garros.

Αυτή ήταν η καλύτερη πορεία του ελληνικού διδύμου σε τουρνουά μεγάλης διοργάνωσης ενώ τη Δευτέρα (10/6) ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα γράψει career high.

Ο στόχος για τους Έλληνες ήταν η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που επετεύχθη μετά την παρουσία τους στο τουρνουά της Γαλλίας.

Αναφορικά με την αναμέτρηση οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς πάλεψαν αρκετά στο πρώτο σετ και κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το 5-5, εκεί δέχτηκαν το μπρέικ όμως και με δύο συνεχόμενα γκέιμ οι Αρέβαλο και Πάβιτς πήραν το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο γκέιμ οι αντίπαλοι έκαναν μπρέικ στο τρίτο γκέιμ, πήραν προβάδισμα με 2-1 και κράτησαν το σερβίς τους για να φτάσουν στη νίκη.

Τα δύο αδέρφια στρέφουν τώρα το βλέμμα τους στο χορτάρι και ειδικά στο Wimbledon (1-14/7), όπου λογικά θα συνεργαστούν για άλλη μια φορά.

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ