ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Τσιτσιπάς / Σάκκαρη: Απαιτητική κλήρωση στο μεικτό διπλό

Η Σάκκαρη με τον Τσιτσιπά
Η Σάκκαρη με τον Τσιτσιπά Ⓒ 2021 PATRICK SEMANSKY/ ASSOCIATED PRESS

Το δίδυμο στο διπλό μικτό του τένις για την Ελλάδα, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα αναμετρηθούν στον πρώτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά κόντρα στην Ολλανδία και τους Γουέσλεϊ Κούλχοφ και Ντέμι Σουρς.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στο μεικτό διπλό του Ολυμπιακού τουρνουά τένις, με το δίδυμο των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη να κάνουν πρεμιέρα κόντρα στην Ολλανδία και τους Γουέσλεϊ Κούλχοφ- Ντέμι Σουρς.

Σε περίπτωση νίκης, οι κορυφαίοι Έλληνες τενίστες θα αναμετρηθούν είτε κόντρα στους Ιταλούς Αντρέα Βαβασόρι/Σάρα Εράνι, είτε κόντρα στους Ρώσους, Ντάνιιλ Μεντβέντεφ/Μίρα Αντρέεβα.

Μια επικράτηση εναντίον σε ένα από αυτά τα δύο ζευγάρια θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά και θα ριχτούν στην μάχη για τα μετάλλια.

Εκεί θα συναντήσουν το δίδυμο από την Αυστραλία των Έλεν Πέρεζ/Μάθιου Έμπντεν που βρίσκονται στο No2 του ταμπλό. Δυνατός αντίπαλος αποτελεί και η Κροατία, η οποία εκπροσωπείται από τους Ντόνα Βέκιτς και Μάτε Πάβιτς.

Τη Γερμανία εκπροσωπούν οι Αλεξάντερ Σβέρεφ και Λάουρα Σίγκεμουντ οι οποίοι βρίσκονται στο πάνω μέρος του ταμπλό και είναι υποψήφιο ζευγάρι για τον τελικό.

Δύο ακόμη αξιοσημείωτοι αντίπαλοι που θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι για τα μετάλλια είναι οι Κόρι Γκοφ/Τέιλορ Φριτς από την Αμερική και Έλενα Ριμπακίνα/ Αλεξάντερ Μπούμπλικ από το Καζακστάν. Ωστόσο τα δύο αυτά ζευγάρια θα κοντραριστούν στην πρεμιέρα.

Θυμίζουμε ότι έχουν γνωστοποιηθεί οι αντίπαλοι του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Αναλυτικά η κλήρωση στο διπλό μεικτό για Τσιτσιπά/ Σάκκαρη

  • Φάση των 16: Ελλάδα - Ολλανδία (Γουέσλεϊ Κούλχοφ- Ντέμι Σουρς)
  • Προημιτελικά: Ελλάδα- Ιταλία (Αντρέα Βαβασόρι/Σάρα Εράνι) ή Ουδέτεροι (Ντάνιιλ Μεντβέντεφ/Μίρα Αντρέεβα)
  • Ημιτελικά: Ελλάδα- Αυστραλία (Έλεν Πέρεζ/Μάθιου Έμπντεν) ή Κροατία (Ντόνα Βέκιτς και Μάτε Πάβιτς)
  • Τελικός: Ελλάδα - Γερμανία (Αλεξάντερ Σβέρεφ και Λάουρα Σίγκεμουντ) ή Αμερική (Κόρι Γκοφ/Τέιλορ Φριτς) ή Καζακστάν ( Έλενα Ριμπακίνα/ Αλεξάντερ Μπούμπλικ)
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ