ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αναπάντεχος αποκλεισμός της Γκοφ, με Βέκιτς η Σάκκαρη αν προκριθεί

Coco Gauff of United States reacts after arguing with the umpires during her women's singles third round match against Donna Vekic of Croatiathe, at the 2024 Summer Olympics, Tuesday, July 30, 2024, at the Roland Garros stadium in Paris, France. (AP Photo/Andy Wong)
Coco Gauff of United States reacts after arguing with the umpires during her women's singles third round match against Donna Vekic of Croatiathe, at the 2024 Summer Olympics, Tuesday, July 30, 2024, at the Roland Garros stadium in Paris, France. (AP Photo/Andy Wong) AP / ANDY WONG

Με εκπλήξεις συνεχίζεται η δράση του Ολυμπιακού τουρνουά τένις στο μονό των γυναικών καθώς η Ντόνα Βέκιτς απέκλεισε το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, Κόκο Γκοφ και πλέον θα συναντήσει στα προημιτελικά την νικήτρια του ζευγαριού Σάκκαρη - Κότσιουκ.

Η Ντόνα Βέκιτς περιμένει την αντίπαλο της για τα προημιτελικά από το ζευγάρι Σάκκαρη - Κότσιουκ καθώς η ίδια απέκλεισε την Κόκο Γκόφ (No2) στα σετ με 2-0 και έκανε την έκπληξη στο μονό των γυναικών του Ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Η 28χρονη τενίστρια από την Κροατία (No.28) απέκλεισε την 20χρονη Αμερικανίδα τενίστρια στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες με 7-6(7), 6-2.

Θυμίζουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί με την Ντόνα Κόστιουκ (No.16) την Τρίτη (30/7) για το εισιτήριο στις 8 των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ