ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με Ναδάλ και Αλκαράθ η Ισπανία στο διπλό ανδρών

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με Ναδάλ και Αλκαράθ η Ισπανία στο διπλό ανδρών
Ράφα Ναδάλ και Κάρλος Αλκαράθ αντίπαλοι στο court @2022 AP IMAGES/MARK J. TERRILL

Στο πλευρό του ειδώλου του και ενός εκ των κορυφαίων αθλητών στην ιστορία του τένις, Ράφα Ναδάλ, θα αγωνιστεί στο διπλό των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Κάρλος Αλκαράθ, με το ισπανικό δίδυμο να είναι το φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού.

Ένα από τα πιο δυνατά δίδυμα που έχει παρατάξει ποτέ χώρα στο διπλό ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα έχει η Ισπανία.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/6) τη Βαρκελώνη, η Βασιλική Ισπανική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την αποστολή του τένις στο Παρίσι, με τα βλέμματα να τραβάει το ένα εκ των δύο ισπανικών διδύμων στο διπλό ανδρών.

Κι αυτό καθώς οι Ράφα Ναδάλ και Κάρλος Αλκαράθ θα σχηματίσουν ομάδα, αποτελώντας τον απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού, σε μία διοργάνωση που δεν αποκλείεται να αποτελέσει την τελετή παράδοσης και παραλαβής των σκήπτρων του νέου ηγέτη του παγκόσμιου τένις.

Αυτή είναι μία στιγμή που περίμενε χρόνια ο Αλκαράθ, όπως έχει δηλώσει πολλάκις ο 21χρονος αθλητής, καθώς ο "Βασιλιάς του Roland Garros", Ράφα Ναδάλ, αποτελεί το είδωλό του.

Τα υπόλοιπα μέλη της ισπανικής αποστολής από τους άνδρες είναι οι Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, Μαρσέλ Γκρανογιές και από τις γυναίκες οι Σάρα Σορίβες Τόρμο και Κριστίνα Μπούκτσα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ