ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Μπαέζ - Τσιτσιπάς 0-2: Στους "8" του μονού ανδρών ο καταιγιστικός Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους Ολυμπιακούς Αγώνες EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο12) ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο σετ και με 0-2 (5-7, 1-6) επί του Αργεντινού Σεμπάστιαν Μπαέζ (Νο18) προκρίθηκε στους "8" στο μονό ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επόμενος αντίπαλος ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο12) αν και δέχθηκε break μόλις στο πρώτο game, πάλεψε απέναντι στον Αργεντινό Σεμπάστιαν Μπαέζ (Νο18) και με 0-2 σετ (5-7, 1-6) προκρίθηκε στα προημιτελικά του μονού ανδρών, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του Ντόμινικ Κέπφερ (7-5, 6-3).

Ο Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε το ματς με 61% περασμένα πρώτα service, κερδίζοντας το 89% των πόντων (32/36) και το 26% στο δεύτερο (6/23), εκμεταλλεύτηκε τις 5 από τις 7 ευκαιρίες για break, σημείωσε 11 winners, ενώ είχε και 19 αβίαστα λάθη.

Ο Αργεντινός τενίστας έσπασε από νωρίς το σερβίς του Τσιτσιπά, προηγήθηκε με 2-0, όμως ο Έλληνας τενίστας απάντησε άμεσα και στο 4ο game πήρε πίσω το break, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Κάποια αβίαστα λάθη του Στέφανου στη συνέχεια έδωσαν ξανά την ευκαιρία στον Μπαέζ να πάρει εκ νέου προβάδισμα με break για το 3-2.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ωστόσο, γύρισε το ματς και με τέσσερα σερί games πήρε το πρώτο σετ με 5-7.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τον Τσιτσιπά να είναι καταιγιστικός, κάνοντας το τρομερό 0-5. Επέτρεψε στον αντίπαλό του να πάρει μόλις ένα game, το 6ο, καθώς κατέκτησε και το 2ο σετ με 1-6 και πέρασε στους "8".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ