ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τζόκοβιτς είναι ο κρυπτονίτης του "Βασιλιά" του Roland Garros, Ράφα Ναδάλ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τζόκοβιτς είναι ο κρυπτονίτης του "Βασιλιά" του Roland Garros, Ράφα Ναδάλ
@2021 AP IMAGES/MICHEL EULER

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε του Ράφα Ναδάλ στον δεύτερο γύρο του μονού στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις. Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Ισπανός τενίστας συμπλήρωσε 117 αγώνες στα courts του Roland Garros, έχοντας χάσει μόνο πέντε φορές και τις τρεις από αυτές κόντρα στον Νόλε.

Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ράφα Ναδάλ με την επικράτηση του Νόλε με 2-0 στα σετ για τον δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Ράφα Ναδάλ συμπλήρωσε 117 αγώνες στα courts του Roland Garros που διεξάγεται το Ολυμπιακό τουρνουά τένις. Στο σύνολο των 117 αγώνων, ο Ναδάλ έχει ηττηθεί μόνο πέντε φορές και τις τρεις από αυτές κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Θυμίζουμε ότι μετά την νίκη του Νόλε, ο Σέρβος τενίστας προκρίθηκε στην φάση των 16 στο μονό του Ολυμπιακού τουρνουά.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ