ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πού και πότε θα δείτε τον μεγάλο προημιτελικό του Τσιτσιπά κόντρα στον Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μπροστά του τη μεγαλύτερη πρόκληση -μέχρι τώρα- στην πορεία του στο μονό ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά.

Μετά τους αποκλεισμούς του σε διπλό ανδρών και μεικτό διπλό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει στρέψει όλη του την προσοχή στο μονό ανδρών, εκεί που βρίσκεται στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος προέρχεται από τρεις νίκες χωρίς να έχει χάσει σετ, μία εκ των οποίων είναι εναντίον του "Βασιλιά του Roland Garros", Ράφα Ναδάλ.

Το ματς είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το βράδυ της Πέμπτης (01/08), ενώ θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1. Φυσικά, την εξέλιξη του σπουδαίου αγώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε LIVE από το Matchcenter του SPORT24.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ