ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Σάκκαρη - Γιουάν 2-0: Άπιαστη η Μαρία, κάλπασε στις "16"

/  2024 / 3  (  / EUROKINISSI)
/ 2024 / 3 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν σαρωτική απέναντι στην Γιούε Γιουάν και δεν της άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης, καθώς επικράτησε εύκολα με 6-2, 6-1 και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του μονού γυναικών στο Παρίσι.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε με εμφατικό τρόπο και στη δεύτερη αγωνιστική της υποχρέωση στο Παρίσι. Μετά από την άνετη νίκη επί της Μαυροβούνιας, Ντάνκα Κόβινιτς στον πρώτο γύρο, πανηγύρισε το απόγευμα της Δευτέρας (29/7) καθαρή νίκη με 2-0 σετ και επί της Γιούε Γιουάν (6-2, 6-1), για να πάρει θριαμβευτικά το εισιτήριο για την φάση των "16" μονού γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο 8) μπήκε από την αρχή δυναμικά στο κορτ και με δύο break στο πρώτο σετ έδειξε από νωρίς τις άγριες διαθέσεις της κόντρα στην Κινέζα αντίπαλός της (Νο 40), με το 4-1 να την φέρνει σε θέση ισχύος και να κλείνει το πρώτο σετ επικρατώντας με 6-2.

Στο δεύτερο σετ έκανε νωρίς break για να φτάσει στο 2-0 στα games, με την Γιουάν να κάνει break στο break και να μείωνει σε 2-1 αλλά από εκεί και πέρα να αρχίσει ένα σφυροκόπημα, με την Σάκκαρη να μην την αφήνει να πάρει ανάσα στο παιχνίδι και να φτάνει σε χρόνο dt σε επικράτηση με 6-1, για να πανηγυρίσει την πρόκριση στις 16 κορυφαίες της διοργάνωσης για δεύτερη διαδοχική φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ