ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Σάκκαρη - Κόστιουκ 1-2: Λύγισε στην τιτανομαχία και αποκλείστηκε στις "16" του μονού

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη EUROKINISSI SPORTS

Η Μαρία Σάκκαρη λύγισε από την τιτανομαχία με την Μάρτα Κόστιουκ με ανατροπή 2-1 σετ (6-4, 6-7, 4-6) και αποκλείστηκε στις "16" του μονού γυναικών.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μάρτα Κόστιουκ καθώς λύγισε με ανατροπή 2-1 σετ (6-4, 6-7, 4-6) μετά από μια μάχη 2 ωρών και 47 λεπτών. Έτσι η πορεία της στο μονό γυναικών ολοκληρώθηκε και πλέον έχει το διπλό με την Παπαμιχαήλ για να πετύχει τη διάκριση στο Παρίσι.

Αντίπαλος της στα προημιτελικά θα είναι η Ντόνα Βέκιτς, η οποία νωρίτερα έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός την Κόκο Γκοφ.

Το ματς

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπήκε καλά στο ματς, καθώς δεν απέφυγε τα λάθη. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Κόστιουκ, η οποία της έσπασε δις το σερβίς και πήρε προβάδισμα τριών games. Στο τέταρτο game όμως η Σάκκαρη άρχισε να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή της.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κατακτήσει πέντε σερί games, κάνοντας τρία service breaks στην Κόστιουκ. Η Ουκρανή μείωσε σε 5-4 με break, αλλά με τον ίδιο τρόπο η Σάκκαρη έκανε το 6-4 και πήρε το πρώτο σετ.

Η Κόστιουκ ξεκίνησε το δεύτερο σετ όπως και το πρώτο, με break στο σερβίς της Μαρίας, ενώ στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της. Η Σάκκαρη αυτή τη φορά απάντησε πιο άμεσα ισοφαρίζοντας σε 2-2. Ακολούθως οι δύο τενίστιρες συνέχισαν τα breaks η μια στο σερβίς της άλλης, φτάνοντας στο 4-4.

Στο ένατο game η Σάκκαρη έκανε το κρίσιμο κράτημα στο σερβίς της, ωστόσο η Κόστιουκ το επανέλαβε κάνοντας το 5-5. Το ματς οδηγήθηκε στο tie break, όπου η Κόστιουκ επικράτησε με 7-5 και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο σετ η Κόστιουκ σέρβιρε πρώτη και η Σάκκαρη της έκανε break στο σερβίς της. Γρήγορα η Ουκρανή όμως έκανε την ανατροπή με 2-1 και έκανε ένα εκπληκτικό break στο τέταρτο game που ήταν το πιο σημαντικό για την κατάκτηση του τρίτου σετ.

Η Σάκκαρη έκανε ρελάνς και ισοφάρισε σε 3-3, ωστόσο η Κόστιουκ επικράτησε στο τέλος επικρατώντας με 6-4.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ