ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Σάκκαρη - Κόβινιτς 2-0: Σίφουνας η Μαρία στον επόμενο γύρο

Ολυμπιακοί Αγώνες, Σάκκαρη - Κόβινιτς 2-0: Σίφουνας η Μαρία στον επόμενο γύρο
@2024 AP IMAGES/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε εύκολα την Ντάνκα Κόλινιτς επικρατώντας με 2-0 σετ (6-0, 6-1) και συνεχίζει στον επόμενο γύρο του μονού γυναικών στο Παρίσι.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο.8 της παγκόσμιας κατάταξης) δεν είχε πρόβλημα κόντρα στην Ντάνκα Κόβινιτς (Νο. 878) και πήρε την πρόκριση με 2-0 σετ μετά από 58 λεπτά αγώνα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό της στο παιχνίδι και απειλήθηκε ελάχιστα από τη Μαυροβούνια στο πρώτο σετ, με αποτέλεσμα να το κατακτήσει χωρίς να χάσει game.

Στο δεύτερο σετ η Κόβινιτς έκανε την έκπληξη, καθώς έκανε break στο σερβίς της Σάκκαρη, αλλά η Ελληνίδα απάντησε με την κατάκτηση πέντε διαδοχικών games.

Η Κόβιντς απείλησε να της σπάσει για δεύτερη φορά το σερβίς και να μειώσε σε 5-2, όμως η Σάκκαρη έσβησε τέσσερα break points και πήρε το σετ, επικρατώντας με 6-1.

Επόμενη αντίπαλος για την Σάκκαρη στο μονό γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι η νικήτρια του ζευγαριού Αλεξαντρόβα - Γουάν.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ