ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συμμετοχή στο διπλό για Σάκκαρη- Παπαμιχαήλ

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει πόντο σε αναμέτρησή της με την Ίγκα Σβιόντεκ
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει πόντο σε αναμέτρησή της με την Ίγκα Σβιόντεκ @2024 RYAN SUN/AP IMAGES

Ο Σπύρος Ζαννιάς ανακοίνωσε την πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη και της Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο διπλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο Παρίσι, η Ελλάδα θα έχει πέντε συμμετοχές σε όλα τα αγωνίσματα του τένις.

Η Μαρία Σάκκαρη και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, κλείδωσαν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Ζαννιάς, αντιπρόεδρος της ΕΦΟΑ και μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Διεθνούς Ομοσπονδίας. Πρόκειται για την πέμπτη εκπροσώπηση συνολικά σε αγώνισμα του τένις για την Ελλάδα. Οι υπόλοιπες συμμετοχές αφορούν τα δύο μονά, (Σάκκαρη, Τσιτσιπάς), δύο διπλά ( Τσιτσιπάς, Τσιτσιπάς / Σάκκαρη, Παπαμιχαήλ) και το μικτό με Τσιτσιπά και Σάκκαρη.

Το Ολυμπιακό Τουρνουά τένις θα λάβει χώρα στα χωμάτινα courts του Roland Garros από τις 27 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου.

Θυμίζουμε ότι, η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την θετική της πορεία στο Wimbledon μετά και την επικράτησή της απέναντι στην Αράντσα Ρους και την πρόκριση στο τρίτο γύρο του τουρνουά. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, θα αγωνιστεί την Πέμπτη (4/07) για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά απέναντι στον Εμίλ Ρουσουβουόρι, ενώ το ματς στο διπλό με τον αδερφό του Πέτρο, διακόπηκε οριστικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ