ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες, τένις: Αμφίβολη η συμμετοχή του Ναδάλ στο μονό, θα παίξει σίγουρα στα διπλά

Ολυμπιακοί Αγώνες, τένις: Αμφίβολη η συμμετοχή του Ναδάλ στο μονό, θα παίξει σίγουρα στα διπλά
Ο Ράφα Ναδάλ στο Wimbledon @2022 AP IMAGES

Αβέβαιη κρίνεται η συμμετοχή του Ράφα Ναδάλ στα μονά του Ολυμπιακού τουρνουά καθώς τραυματίστηκε κατά την διάρκεια προπόνησης την Τετάρτη (24/7). Ωστόσο, σύμφωνα με ισπανικά μέσα, ο κορυφαίος τενίστας θα αγωνιστεί σίγουρα στα διπλά.

Στον αέρα είναι η συμμετοχή του Ράφα Ναδάλ στα μονά του Ολυμπιακού τουρνουά τένις. Ο Ισπανός τενίστας μετά από τον τραυματισμό του κατά την διάρκεια της προπόνησης την Τετάρτη (24/7) έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα, ωστόσο, ο Ράφα Ναδάλ θα αγωνιστεί κανονικά στα διπλά του Ολυμπιακού τουρνουά τένις μαζί με τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο προπονητής του Ναδάλ, Κάρλος Μούγιο, δήλωσε σχετικά με τον τραυματισμό ότι πρόκειται για κάτι που χρειάζεται προσοχή και ξεκούραση.

Θυμίζουμε ότι και ο Άντι Μάρεϊ δεν θα παίξει στα μονά στο Παρίσι και θα αγωνιστεί μόνο στα διπλά. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο τένις απέσυραν την συμμετοχή τους και οι Χόλγκερ Ρούνε και Γιανίκ Σίνερ.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ