ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, τένις: Θριαμβευτική υποδοχή για τον Τζόκοβιτς στο Ολυμπιακό Χωριό

Serbia's Novak Djokovic kisses his gold medal after defeating Spain's Carlos Alcaraz during the men's singles tennis final at the Roland Garros stadium during the 2024 Summer Olympics, Sunday, Aug. 4, 2024, in Paris, France. Djokovic has won his first Olympic gold medal by beating Alcaraz 7-6 (3), 7-6 (2) in the 2024 Games men's tennis singles final. (AP Photo/Louise Delmotte)
Serbia's Novak Djokovic kisses his gold medal after defeating Spain's Carlos Alcaraz during the men's singles tennis final at the Roland Garros stadium during the 2024 Summer Olympics, Sunday, Aug. 4, 2024, in Paris, France. Djokovic has won his first Olympic gold medal by beating Alcaraz 7-6 (3), 7-6 (2) in the 2024 Games men's tennis singles final. (AP Photo/Louise Delmotte) AP / ASSOCIATED PRESS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στέφθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης μετά την ολοκλήρωση ενός συγκλονιστικού τελικού και την επικράτηση με 2-0 στα σετ κόντρα στον Αλκαράθ. Οι συναθλητές του από την αποστολή της Σερβίας του επιφύλαξαν μια θερμή υποδοχή στο Ολυμπιακό Χωριό για να το γιορτάσουν.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πρόσθεσε στην συλλογή του την μοναδική διάκριση που έλειπε από το παλμαρέ του, ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, μετά την επικράτηση επί του Κάρλος Αλκαράθ με 2-0 στα σετ στον τελικό του μονού των ανδρών στο τένις.

Οι αθλητές που εκπροσωπούν την αποστολή της Σερβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες επιφύλαξαν μια θερμή υποδοχή στον χρυσό Ολυμπιονική για το κορυφαίο επίτευγμά του. Ο Νόλε, φάνηκε να το διασκέδασε ιδιαίτερα καθώς δεν σταμάτησε να χορεύει μαζί με όλους εκείνους που βρισκόνταν στο Ολυμπιακό Χωριό για να γιορτάσουν την μεγάλη επιτυχία.

Θυμίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση του συγκλονιστικού τελικού, οι στιγμές ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές για τον Τζόκοβιτς ο οποίος λύγισε στην αγκαλιά της κόρης του.

Ο 37χρονος τενίστας μετά την κατάκτηση της κορυφής στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπήκε στο κλειστό κλάμπ των παικτών με Golden Slam στο μονό.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ