ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, τένις: Τιτανομαχία μεταξύ Ναδάλ και Τζόκοβιτς στον 2ο γύρου του μονού ανδρών

Ολυμπιακοί Αγώνες, τένις: Τιτανομαχία μεταξύ Ναδάλ και Τζόκοβιτς στον 2ο γύρου του μονού ανδρών
@2021 AP IMAGES/MICHEL EULER

Ιστορία θα γραφτεί το μεσημέρι της Δευτέρας (29/07), καθώς ο Ράφα Ναδάλ αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Νόβακ Τζόκοβιτς 16 χρόνια μετά την τελευταία τους μάχης σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είναι πλέον και επισήμως γεγονός, δύο από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών θα αναμετρηθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο λόγος για τον "Βασιλιά του Roland Garros", Ράφαελ Ναδάλ, που αν και Ισπανός δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι στο Παρίσι είναι σαν να παίζει εντός έδρας, και ο κάτοχος των περισσότερων Grand Slam (24) στην ιστορία του αθλήματος, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Οι δύο τους, μετά τη νίκη με 2-1 σετ του "Ράφα" κόντρα στον Μάρτον Φούκσοβιτς, θα κοντραριστούν στον 2ο γύρο του μονού ανδρών, με το αγώνα να έχει οριστεί για το μεσημέρι της Δευτέρας (29/07, όχι πριν από τη 13:00).

Μάλιστα, αυτή θα είναι η 60η μεταξύ τους αναμέτρηση, ο "Νόλε" έχει ισχνό προβάδισμα με 30 νίκες έναντι 29 του Ναδάλ, και η πρώτη στη μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού μετά από το 2008 στο Πεκίνο.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter
.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ