ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τεράστια έκπληξη με τη Ζενγκ να πετά εκτός συνέχειας τη Σβιόντεκ

Zheng Qinwen of China celebrates after defeating Iga Swiatek of Poland in their women's semifinals match, at the 2024 Summer Olympics, Thursday, Aug.1, 2024, at the Roland Garros stadium in Paris, France. (AP Photo/Andy Wong)
Zheng Qinwen of China celebrates after defeating Iga Swiatek of Poland in their women's semifinals match, at the 2024 Summer Olympics, Thursday, Aug.1, 2024, at the Roland Garros stadium in Paris, France. (AP Photo/Andy Wong) AP / ANDY WONG

Η Κινγουέν Ζενγκ έκανε το μπαμ και άφησε εκτός τελικού του Ολυμπιακού τουρνουά τένις στο μονό την Ίγκα Σβιόντεκ (No.1) της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Κινγουέν Ζενγκ έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός τελικού το (No.1) της παγκόσμιας κατάταξης, Ίγκα Σβιόντεκ. Η κινέζα τενίστρια επικράτησε με 2-0 στα σετ έναντι του μεγάλου φαβορί στον πρώτο ημιτελικό του μονού στις γυναίκες για το Ολυμπιακό τουρνουά τένις.

Αναλυτικά, ο αγώνας έληξε με 6-2,7-5 στα σετ. Η Σβιόντεκ έμεινε μακριά από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην δεύτερη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αποκλείστηκε από το (No.7) της παγκόσμιας κατάταξης, την 21χρονη Ζενγκ η οποία οδεύει για την πρώτη σπουδαία διάκριση της καριέρας της.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ