ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Τσιτσιπάς: Με Τζόκοβιτς στους "8" ο Στέφανος

Oι Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς στο Shanghai Masters
Oι Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς στο Shanghai Masters © 2019 ANDY WONG/AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο2) θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα προημιτελικά του μονού ανδρών, καθώς απέκλεισε με 2-0 σετ τον Ντόμινικ Κέπφερ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο12) έκλεισε θέση στους "8" του μονού ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, επικρατώντας άνετα του Αργεντινού Σεμπάστιαν Μπαέζ (Νο18) με 2-0 σετ.

Το έργο του ωστόσο, στη συνέχεια δεν θα είναι εύκολο, καθώς θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο2) για να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας επιβλήθηκε 2-0 του Ντόμινικ Κέπφερ (7-5, 6-3) και πέρασε στον επόμενο γύρο, κλείνοντας ραντεβού με τον Τσιτσιπά.

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο τενίστες θα βρεθούν αντιμέτωποι, αλλά έχουν αγωνιστεί μαζί ακόμα 13 φορές, με τον Τζόκοβιτς να μετρά 11 νίκες έναντι δύο του Έλληνα τενίστα.

Η πιο πρόσφατη συνάντησή τους ήταν τον Ιανουάριο του 2023 στον τελικό του Australian Open, εκεί όπου ο Νόλε μετά από μεγάλη μάχη νίκησε με 3-0 σετ.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ