ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Τσιτσιπάς: "Ο Πέτρος δεν ένιωθε πολύ καλά καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, προσπάθησε όσο μπορούσε"

Ολυμπιακοί Αγώνες, Τσιτσιπάς: "Ο Πέτρος δεν ένιωθε πολύ καλά καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, προσπάθησε όσο μπορούσε"
Τα αδέρφια Τσιτσιπά σε αγώνα τους στο Davis Cup EUROKINISSI SPIRTS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο διπλό ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες υποστήριξε στις δηλώσεις του ότι ο αδερφός του, Πέτρος, δεν αισθανόταν καλά κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τα αδέρφια Τσιτσιπά, Πέτρος και Στέφανος, προδόθηκαν από την κούραση, έχασαν με 2-1 σετ (6-6, 3-6, 10-12) από τους Πορτογάλους, Νούνο Μπόρζες και Φρανσίσκο Καμπράλ, κι αποκλείστηκαν από το διπλό ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις.

Στις δηλώσεις του ο Νο12 του κόσμου υποστήριξε ότι ο αδερφός του, Πέτρος, δεν αισθανόταν καλά κατά τη διάρκεια του αγώνα, γι' αυτό και θέλησε να τον ευχαριστήσει για την προσπάθεια που έκανε.

"Παίχτηκε στους δύο πόντους. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά χαίρομαι για μένα και τον Πέτρο που καταφέραμε να παίξουμε τον πρώτο μας Ολυμπιακό αγώνα.

Δεν ένιωθε πολύ καλά καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, οπότε θέλω να τον ευχαριστήσω. Προσπάθησε όσο μπορούσε, κρίθηκε σε ένα σερβίς.

Θέλαμε να προκριθούμε, ξέραμε ότι παίξαμε καλά την προηγούμενη φορά που ήμασταν εδώ, αλλά πιστεύω ότι θα μας δοθεί άλλη μία δυνατότητα να κάνουμε κάτι καλό.

Εύχομαι να μάθουμε από αυτό κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε τους ίδιους αντιπάλους να βρούμε ένα τρόπο να βγούμε νικητές.

Δεν θεωρώ ότι τα τρία σετ που έπαιξα νωρίτερα στο μονό με επηρέασαν. Αντιθέτως, μου έδωσαν καλύτερο ρυθμό. Το διπλό δεν είναι τόσο physical παιχνίδι.

Πολλές φορές έχει να κάνει με τις επιστροφές, χάσαμε πολλούς πόντους εκεί", δήλωσε μεταξύ άλλων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ