ΤΕΝΙΣ

Όταν δύο σταρ αναμετρώνται

Όταν δύο σταρ αναμετρώνται
Σαραπόβα

Η Μαρία Σαραπόβα και ο Λεμπρόν Τζέιμς μπήκαν σε ένα παιχνίδι με τον χαμένο να γίνεται... υπηρέτης του άλλου

Η NIΚΕ για την οποία μιλάμε στην προκειμένη περίπτωση, δημιούργησε ένα πρόγραμμα όπου ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο.
Σε αυτό το... πανηγύρι συμμετέχουν η Σαραπόβα και ο Τζέιμς, δεμένοι με συμβόλαιο με τη ΝΙΚΕ από το ξεκίνημα της επαγγελματικής καριέρας.

Η 19χρονη τενίστρια, Νο2 στον κόσμο, πιστεύει ότι θα καταφέρει να τρέξει περισσότερα χιλιόμετρα από τον Λεμπρόν Τζέιμς τον Ιανουάριο. Αν χάσει, τότε θα γίνει.... νεροκουβαλητής του Λεμπρόν Τζέιμς σε έναν αγώνα, κάνοντας ευτυχισμένους και τους συμπαίκτες του στο Κλίβελαντ.

Αν πάλι η Σαραπόβα κερδίσει, τότε ο Λεμπρόν Τζέιμς θα αναγκαστεί να κυνηγάει τις μπάλες ως ballboy της ξανθιάς τενίστριας σε ένα παιχνίδι της επιλογής της (πάντα βέβαια με τη χορηγία της NIKE).

Και βέβαια επειδή αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να μένουν κρυφά, οι δύο σταρ έχουν γυρίσει και τηλεοπτικό σποτ το οποίο ήδη προβάλλεται από την αμερικανική τηλεόραση, θυμίζοντας το αντίστοιχο clip με τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Λάρι Μπερντ τη δεκαετία του '90.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ